فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری از دستگیری فردی که در پوشش خرید و فروش طلاجات در فضای مجازی بالغ بر ۲ میلیاردو ۳۱۰ میلیون ریال کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سردار حسین امجدیان اظهار کرد: در پی وصول شکایت‌های متعدد مبنی بر کلاهبرداری یک فرد در پوشش خرید و فروش طلاجات در فضای مجازی با شیوه و شگرد رسیدساز، رسیدگی به موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

 وی با اشاره به متواری بودن و تحت تعقیب قرار داشتن این کلاهبردار حرفه‌ای خاطر نشان کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی با تلاش شبانه روزی و انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی مناسب و بکارگیری تجهیزات به روز و هوشمند، در نهایت موفق به شناسایی محل اختفای متهم شدند.

وی افزود: پس ازهماهنگی‌های قضائی مأموران پلیس با انجام یک عملیات منسجم و هوشمندانه موفق شدند کلاهبردار متواری را در مخفیگاهش دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کنند.

امجدیان گفت: متهم در مواجهه با ادله و مستندات پلیس به کلاهبرداری از شهروندان با ارائه تراکنش واریز وجه جعلی که بالغ بر ۲ میلیارد و ۳۱۰ میلیون ریال می‌باشد اعتراف کرده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.