
باشگاه خبرنگاران جوان - بخشعلی لطیفی، با اشاره به مقاومسازی ساختمانهای روستایی در استان، گفت: در مجموع ۷۶ هزار و ۵۷۹ واحد مسکن روستایی در استان برای مقاوم سازی هدفگذاری شده است.
او افزود: طی سالهای اخیر چهارهزار و ۵۷۹ واحد مسکن روستایی در استان مقاومسازی شده و ۱۱ هزار و ۳۹۹ واحد دیگر هم در حال مقاومسازی است.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری اردبیل همچنین از اجرای طرح هادی در ۳۸ روستا خبر داد و گفت: طرح هادی ۲۲۶ روستا در استان در دست اجرا است و اجرای این طرح ۷۲۸ روستا هم در استان هدفگذاری شده است.
لطیفی همچنین تصریح کرد: کارشناسان دفتر امور روستایی نکات فنی و مالی لازم را به دهیاران مربوطه ارائه دادند و مقرر شد معابر عمومی روستاهایی که توسط دهیاریها جدولگذاری و زیرسازی آنها آماده شده، توسط ادارهکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان آسفالتریزی شود.
منبع: فارس