مدیران باشگاه استقلال تهران در تلاش هستند تا با حضور سیدورف بتوانند هرچه سریعتر سرمربی جدید این تیم را انتخاب کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان - پس از پایان فصل بیست‌وچهارم لیگ برتر، باشگاه استقلال تهران هنوز سرمربی جدید خود را برای فصل آینده معرفی نکرده و در حالی که کمتر از سه هفته تا آغاز تمرینات رسمی باقی مانده، گمانه‌زنی‌ها در این‌باره شدت گرفته است. یکی از نام‌هایی که پیش‌تر در میان گزینه‌های استقلال شنیده می‌شد، «هنک فریزر» سرمربی هلندی است که اکنون بدون تیم است.

فریزر که سابقه هدایت تیم‌هایی، چون آدو دن هاگ، ویتسه آرنهم، اسپارتا روتردام و اوترخت را در کارنامه دارد، اخیراً در رادار باشگاه رودا جی‌سی کرکراد قرار گرفته بود، اما این باشگاه در نهایت با «کوین فان دسل» به توافق رسید. این اتفاق باعث شد فریزر عملاً از لیست گزینه‌های مطرح در فوتبال هلند کنار برود و به عنوان مربی آزاد، فرصت مناسبی برای همکاری با باشگاه‌هایی، چون استقلال داشته باشد.

هنک فریزر که در سال‌های گذشته هم به عنوان سرمربی و هم به عنوان دستیار در تیم ملی هلند فعالیت داشته، از نظر فنی مربی خوش‌سابقه‌ای در سطح لیگ اردیویسه محسوب می‌شود. حالا با ورود کلارنس سیدورف به ساختار مدیریتی استقلال، شاید زمینه برای مذاکره جدی‌تر با این مربی هلندی فراهم‌تر از گذشته باشد.

باشگاه استقلال که برای فصل آینده حضور در لیگ قهرمانان آسیا ۲ را نیز پیش‌رو دارد، نیازمند تصمیم‌گیری سریع و دقیق درباره نیمکت فنی خود است و شاید بی‌تیمی فریزر، فرصت مناسبی برای رسیدن به یک توافق بین‌المللی باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار