مدیرکل حفاظت از محیط زیست خراسان‌شمالی گفت: محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت جاجرم امروز (چهارشنبه) در حین انجام ماموریت مورد ضرب و شتم دامدار متخلف قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان - مدیرکل حفاظت از محیط زیست خراسان‌شمالی گفت: محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت جاجرم امروز (چهارشنبه) در حین انجام ماموریت مورد ضرب و شتم دامدار متخلف قرار گرفت.

 رضا شکاریان اظهار کرد: این محیط‌بان فداکار که در راستای صیانت از سرمایه‌های طبیعی کشور و اجرای قانون، مامور به خروج دام از منطقه تحت مدیریت بود در مواجهه با یکی از متخلفان سابقه‌دار، مورد حمله خشونت‌آمیز و بی‌رحمانه قرار گرفت.

وی افزود: ضارب در اقدامی غیرقابل‌پیش‌بینی و به قصد آسیب با ده‌ها ضربه چوب به سر، صورت و بدن وی حمله‌ور شد.

شکاریان در پایان خواستار برخورد قاطع و قانونی دستگاه قضایی با ضارب و حمایت قاطع از محیط‌بانان شد و گفت: تکرار چنین حوادثی زنگ خطری برای حمایت عملی از مدافعان بی‌ادعای طبیعت است؛ کسانی که با کمترین امکانات در خط مقدم حفاظت از منابع ملی و حیات‌وحش ایستاده‌اند.

منبع: ایرنا

برچسب ها: ضرب و شتم ، حیات وحش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۰ ۱۴ خرداد ۱۴۰۴
دامدار غیر مجاز = دیوانه خطرناک