همزمان با عید سعید قربان، اداره کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری با تشکیل ۳۶ اکیپ ثابت و سیار در ۱۲ شهرستان، آماده نظارت بر ذبح شرعی و بهداشتی دام‌های قربانی مردم است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نگار شیخ پور ـ محمد اسدی مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: در کشتارگاه‌های سنتی و صنعتی استان، همکاران بر ذبح دام‌ها نظارت کامل دارند و در روستا‌ها یا مناطقی که به کشتارگاه دسترسی نیست، در صورت اطلاع، تیم‌های ما به محل اعزام می‌شوند.

وی افزود: نظارت شرعی نیز طبق روال، با حضور ناظرین شرعی انجام می‌شود تا مردم از حلیت ذبح دام‌ها اطمینان داشته باشند.

اسدی اضافه کرد: شهروندان می‌توانند در روز عید قربان با مراجعه به کشتارگاه‌ها یا تماس با دامپزشکی شهرستان خود، از خدمات رایگان نظارت شرعی و بهداشتی بهره‌مند شوند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.