مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل گفت: عملیات اجرایی ایجاد زیرساخت‌های فاز دوم ناحیه صنعتی مشگین‌شهر آغاز می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - هاشم علایی گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، آماده سازی معابر و زیرساخت‌های ضروری فاز توسعه ناحیه صنعتی مشگین‌شهر برای ورود سرمایه‌گذاران جدید ایجاد خواهد شد.

او مساحت ناحیه صنعتی مشگین‌شهر را ۵۹ هکتار برشمرد و افزود: در فاز نخست که در زمینی به مساحت ۲۴ هکتار احداث شده است، تاکنون ۵۲ قرارداد حق بهره‌برداری زمین به سرمایه‌گذاران واگذار شده است که باتوجه‌به اشباع این فاز از ناحیه، عملیات اجرایی فاز دوم آن با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال به‌زودی آغاز خواهد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل بر تأکید استاندار و مسئولان استان بر توسعه شهرک‌های صنعتی اشاره کرد و گفت: تکمیل این ناحیه صنعتی نقش مهمی در توسعه اقتصادی و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار در منطقه خواهد داشت.

علایی ادامه داد: خوشبختانه در کنار توسعه گردشگری، رشد صنعت شهرستان مشگین‌شهر نیز از روند مطلوبی برخوردار بوده است و وجود ۴ شهرک و ناحیه صنعتی دولتی و غیردولتی، شرایط بسیار مناسبی را برای حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و توسعه صنعت این شهرستان فراهم کرده است.
او تصریح کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی این آمادگی را دارد تا نسبت به توسعه و ایجاد شهرک‌‎های صنعتی جدید در هر جای استان اقدام کند تا زمینه‌های رشد تولید و اشتغال در مناطق مختلف استان فراهم شود.

منبع: فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.