رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: افزایش خدمات رسانی به مردم یزدی و مراجعان غیربومی در استان خبر داد.

 باشگاه خبرنگاران جوان؛ فلاحتی- محمود نوری شادکام رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد ر نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به اینکه بیش از ۴۰ سال از تاسیس دانشگاه علوم پزشکی یزد می‌گذرد گفت: سرعت خدمت رسانی و دسترسی به امکانات درمانی، رعایت حقوق بیمار، هزینه‌های مناسب درمان از دیگر عوامل برتری یزد به عنوان قطب درمان جنوب و جنوب شرق کشور است.

وی با اشاره به ارتقای مراکز درمانی و خدمات رسانی به مردم بعد از انقلاب اسلامی در استان افزود: استان یزد با دارا بودن بیمارستان‌ها و مراکز درمانی متعدد در زمینه خدمات رسانی به مردم، سرآمد در کشور است به طوری که علاوه بر خدمت به مردم استان، از استان‌های مجاور پذیرش و خدمات دریافت می‌کنند.

نوری شادکام افزود: در سال ۱۳۶۲ بسیاری از شهرستان‌های یزد نه تنها فاقد بیمارستان بلکه حتی از نبود یک پزشک عمومی رنج می‌بردند و عملاً هیچ خدمت بهداشتی و سلامتی به مردم ارائه نمی‌شد و بسیاری از مردم برای دریافت خدمات معمولی امروزی باید از استان و حتی کشور خارج می‌شدند.

وی با بیان این که بنا بر آمار‌های ثبت شده در آن سال‌ها، آمار مرگ نوزادان زیر پنج سال استان ۱۵۰ در یک هزار نوزاد یا آمار مرگ بانوان و زنان باردار ۲۵۰ تا ۳۰۰ در تعداد یک‌صد هزار بوده است، گفت: امروز پس از گذشت چهار دهه از تاسیس دانشگاه، از خدمات پایه‌ای تا خدمات پیشرفته و فوق تخصصی در استان ارائه می‌شود و استان در پنج عرصه پیوند عضو اعم از کلیه، قلب، کبد، مغز استخوان و اندام فعالیت دارد و طی چهار سال گذشته به لحاظ تعداد پیوند نسبت به جمعیت، رتبه اول کشور را در اختیار دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان این که طی سال گذشته ۲۰ میلیون بار مراجعه به مراکز سرپایی درمانی استان ثبت شده که ۱۰ میلیون مراجعه مربوط به غیریزدی‌ها و بیماران غیربومی بوده است، تصریح کرد: نه تنها در خدمات سرپایی نیمی از مراجعان به این مراکز غیر یزدی هستند بلکه در بخش بستری نیز ۴۵ درصد مراجعان غیربومی بوده‌اند که مایه افتخار استان است.

نوری شادکام ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی یزد در هشت ماهه اخیر ۹ پروژه عمرانی درمانی افتتاح شده که شامل؛ ۲ مرکز جامع سلامت ۳ مرکز پیش اورژانس پیش بیمارستانی، یک اورژانس بیمارستانی، سرو سرویس دانشگاه، بیمارستان اشکذر، بخش سی تی اسکن و.. در بیمارستان شهید صدوقی است که با اعتبار ۱۵۰۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده و همچنین تا پایان امسال ۱۵ پروژ دیگر افتتاح می‌شود.

وی بیان کرد: سی تی آنجیو بیمارستان شهید رهنمون، بخش اطفال با ۶۰ تخت، پارک علم و فناوری، ساختمان ستاد آموزشی در پردیس دانشگاه علوم پزشکی یزد، طرح توسعه بیمارستان خاتم افزایش ۴۵ تخت طرح توسعه بیمارستان بهاباد، کلینیک حباب، کلینیک بیمارستان میبد، مرکز دیالیز بیمارستان اردکان، ۲ مرکز اورژانس پیش بیمارستانی، طرح توسعه بیمارستان مهریز آزمایشگاه و مرکز جامع سلامت در شهرستان بافق با اعتبار بیش از ۲ هزار میلیارد تومان افتتاح می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، کاهش مرگ و میر اطفال زیر پنج سال به کمتر از هشت مورد در هزار و مرگ مادران به کمتر از ۲۰ مورد در یکصد هزار، توسعه تحصیلات تکمیلی و کنترل فاکتور‌های خطر در حوزه بهداشت استان را  از دیگر اهداف چشم انداز جدید دانشگاه عنوان کرد.

وی با اشاره به آغاز فعالیت این دانشگاه با پذیرش ۳۳ دانشجو از سال ۱۳۶۲ به دنبال پیگیری‌های سومین شهید محراب، گفت: حتی تنها نامه موجود در جیب آیت الله شهید صدوقی در زمان شهادتشان مربوط به درخواست تاسیس دانشگاه به رئیس جمهور وقت یعنی آیت الله خامنه‌ای بود که در مراسم روز پنجشنبه از این سند ارزشمند نیز رونمایی خواهد شد.

نوری شادکام ادامه داد:چهلمین سالگرد تاسیس دانشگاه طی مراسمی با حضور مسئولان کشوری و استانی در روز پنجشنبه ۲۳ خرداد در سالن دکتر جوادی بیمارستان شهید صدوقی یزد گرامی داشته خواهد شد.

نوری شادکام تصریح کرد: در گردشگری سلامت نیز تلاش داریم ضمن محدود کردن گردشگر داخلی حوزه سلامت، افزایش پذیرش گردشگران خارجی سلامت به ۱۰۰ هزار نفر را محقق کنیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.