«کتاب مخفی» به قلم مجید پورولی کلشتری و با همت انتشارات کتاب جمکران به چاپ هفدهم رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان - «کتاب مخفی» به وقایع صدر اسلام پرداخته، اما نه از دید یاران رسول خدا (ص) و امیرالمؤمنین (ع) و نه حتی مشرکان و منافقان، بلکه سراغ کاتبی رفته که چند سالی به مدینه آمده و سال‌های آخر عمر مبارک رسول اکرم (ص) را دیده است.

اما اصل ماجرا تازه از وقتی شروع می‌شود که این کاتب بخت برگشته به چنگ منافقان می‌افتد و کتابی که بعنوان برگی از تاریخ از وقایع آن زمان نوشته، بهانه‌ای برای کشتن او می‌شود. ماجرا آنقدر نفس‌گیر است که فقط با خواندن پاراگراف اول ناگهان می‌بینید چند فصل جلو رفته‌اید.

اگر مدت‌هاست دنبال رمانی پر از هیجان و در عین حال ارزشمند می‌گردید «کتاب مخفی» جایزه جستجوی‌های صادقانه شماست. نویسنده با پرداخت داستانی جذاب و نو سعی داشته تا شخصیت والای امیرالمؤمنین (ع) را به طرز تازه‌ای به مخاطب بشناساند. البته که شناخت علی بن ابیطالب (ع) کار بشر نیست، اما این تلاش ستودنی پر از شور و التهاب است و مخاطب را تا پایان قصه پهلوی خودش نگه می‌دارد.

انتشارات کتاب جمکران با اقبالی که مخاطب به این رمان مذهبی داشته، کتاب را در چاپ هفدهم روانه بازار کرده است تا شیعیان امام علی (ع)، در آستانه عید غدیر فرصت مطالعه کتابی به این جذابیت و نوآوری را داشته باشند.

از نگاه کاتبان و تاریخ نویسان، دنیا طور دیگری است. آنها چیز‌هایی را می‌بینند و می‌نویسند که ما آدم‌های عادی اصلا مهم نمی‌دانیم. حالا «کتاب مخفی» با روایت سرگذشت یکی از همین کاتبان، نگاه تازه‌ای به زمانه امیرالمؤمنین (ع) و اتفاقاتی که پیش و پس از غدیر می‌افتد برای ما فراهم می‌کند.

چاپ هفدهم «کتاب مخفی» به قلم مجید پورولی کلشتری توسط انتشارات کتاب جمکران در ۱۰۸ صفحه و با قیمت ۸۵ هزارتومان اخیراً وارد بازار نشر شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.