همزمان با سراسر کشور نخستین رویداد ملی روز در‌های باز کشاورزی در بزرگترین ایستگاه تحقیقات دیم کشور در مراغه برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کاظمی فر - عباد پور مدیر ترویج جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: رویداد ملی روز در‌های باز کشاورزی به مناسبت پنجاهمین سال تاسیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در ایستگاه آغجه کهل مراغه برگزار شد.

عباد پور افزود: در این برنامه علمی، تحقیقاتی و آموزشی حدود ۱۰۰  کشاورز، کارشناس و مروج از ۱۲ شهرستان حضور داشتند.

وی هدف از برگزاری این رویداد را آشنایی کشاورزان و کارشناسان با آخرین تحقیقاتی و ارقام جدید دیم اعلام کرد.

مدیر ترویج جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی افزود: این بازدید فرصتی برای آشنایی با آخرین فعالیت‌ها و تحقیقات انجام شده در حوزه تامین امنیت غذایی کشور است.

عباد پور گفت: محققان در ایستگاه آغجه کهل مراغه گام‌های موثری برای ارتقای امنیت غذایی برداشته‌اند و نتایج آن خودکفایی کشور در تولید بذر ارقام دیم است.

جعفرزاده معاون موسسه تحقیقات کشاورزی دیم نیز در این رویداد ملی گفت: تاکنون در این موسسه ۱۳۰ رقم از محصولات زراعی دیم معرفی شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.