عضو شورای قیمت گذاری محصولات اساسی گفت: با افزایش سهمیه آرد و ساعات کار واحد‌های نانوایی استان‌های مسافر پذیر دیگر خبری از صف‌های طولانی خرید نان نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - عطااللّه هاشمی عضو شورای  قیمت گذاری و اتخاذ سیاست های حمایتی  محصولات اساسی گفت:  در استان های مسافر پذیر که طی روزهای اخیر کمبود نان عنوان می شد، این کمبود هیچ ارتباطی به گندم ندارد.

به گفته وی، برای استان هایی که ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزارنفر و حتی بالاتر از این تعدادجمعیت به یکباره وارد می شود، گندم یک وجه مسئله است که کسری در این خصوص وجود ندارد، اما تعداد واحدهای نانوایی، ساعات پخت و ازدحام که توسط مسافران به یکباره ایجاد شد، کمبود هایی بوجود آورد.

هاشمی ادامه داد: برای استانی که به یکباره ۳۰۰ هزارنفر جمعیت وارد شود، تعداد واحدهای نانوایی آن استان جوابگو نیست که براین اساس باید ساعات پخت افزایش یابد.

عضو شورای قیمت گذاری محصولات اساسی با اشاره به افزایش سهمیه واحدهای نانوایی استان های مسافر پذیر گفت: ساعات پخت واحدهای نانوایی باید افزایش یابد تا کمبودی در توزیع وجود نداشته باشد. گفتنی است افزایش ۲ برابری ساعات کاری واحدهای نانوایی ها به منظور تامین و توزیع نان به میزان کافی در دستور کار قرار گرفته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار