در سه ماهه امسال ۴۰ دوره مهارت آموزی با شرکت ۶۸۶ زندانی در استان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سمانه هرمزی - علیپور -معون اداره کل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان با حضور در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: اولویت دو سه سال اخیر زندان ها در استان،  اشتغال و توانمند سازی زندانیان بوده  و در جهت حرفه آموزی‌ و افزایش حرفه ای شان
تقاهم نامه هایی با فنی حرفه ای و سایر دستگاه های دخیل منعقد شده است.

او افزود: پارسال 172 دوره حرفه آموزی با کمک سازمان ها برگزار و  3 هزار و 232نفر زندانی در آن شرکت کردند که در نهایت منجر به صدور بیش از 2هزار گواهی نامه شد؛ همچنین در سه ماهه امسال 40دوره با شرکت 686 زندانی برگزار شد.

علیپور: افرادی که گواهی نامه میگیرند بعدا به بانک عامل برای دریافت تسهیلات معرفی می شوند، وضعیت سو پیشینه شان حل و وارد فضای کار می شوند.

معاون اداره کل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی خراسان جنوبی ادامه داد: پارسال 40 میلیارد تومان در بخش اشتغال زندانی ها از طریق بنیاد تعاون و حرفه آموزی به زندانیان پرداخت شد و در دو ماهه امسال بیش از 7 میلیارد و 200 میلیون تومان پرداختی اشتغال بوده است.

او عنوان کرد: محصولات در بخش کشاورزی به شهرهای مختلف صادر می شود و صنایع دستی هم غرفه در نمایشگاه های مختلف و‌ فروشگاه های حامی دارد.

علیپور تصریح کرد: هر چهارشنبه مدیرکل، معاونین و روسای زندان ها از حداقل دو تا ۷ خانواده زندانی بازدید و سرکشی از مشکلات دارند و در سه ماهه اول امسال ۴۱۸ مورد بازدید از خانواده زندانیان ثبت شده است.

معاون اداره کل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی خراسان جنوبی اظهار کرد: از تمام خیرین و صاحبین صنایع درخواست می کنیم جهت به اشتغال گرفتن این دسته افراد بعد از زندان اقدام کنند، به خصوص از فعالین خصوصی می‌خواهیم با ایجاد کار مانند سایر استان ها وارد این بخش شده و  از این بخش به عنوان نیروی کار استفاده کنند؛البته خودمان توانستیم کسانی که استعداد دارند را برای اشتغال معرفی کنیم.

او گفت: زندانی وقتی وارد زندان می شود بسته بهداشتی دریافت کرده و  بعد چکاپ و غربالگری سلامت و روانی می شود، در صورت وجود مشکل برنامه ریزی و درمان فرد صورت می گیرد؛ در بهداشت و درمان خودزنی و خودکشی در زندان های استان به شدت کم شده و دلیل آن مداخله های روان شناختی درون زندان است.

علیپور افزود: در زمینه اقدامات تأمینی، فرهنگی و تربیتی نیز رویکرد زندان ها این است که به سمت قرآن آموزی با کمک کارشناسان خبره، مسئولین فرهنگی و  روحانیون در زندان ها رفتیم؛ بیش از ۸۰۰ زندانی  هم اکنون در زمینه حفظ یک تا سی جزء قرآن کریم فعالیت می کنند وگسترش فعالیت های قرآنی توانسته آرامش پایداری را به محموعه زندان های استان بدهد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.