
باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - پروین رفیعی کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی بررسی استحکام سازه های گلخانه و ادوات کشاورزی در برابر وزش باد شدید در دستور کار قرار بگیرد.
به گفته وی، باغداران نسبت به زدودن گرد و خاک، سبک سازی و هوادهی خوشه های خرما در نخیلات اقدام کنند.
رفیعی با تاکید بر ایجاد تهویه مناسب و تنظیم شرایط محیطی در مرغداری ها افزود: دام ها در اواسط روز به زیرسایه بان جهت جلوگیری از تنش گرمایی انتقال داده شوند.
کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: باغداران نسبت به استفاده از ایجاد سایه بان در نهالستان و باغات مرکبات جهت کاهش آفتاب سوختگی میوه اقدام کنند.
براساس نقشه های هواشناسی، امروز در برخی مناطقی اردبیل، شمال استان هاس آدربایجان غربی و شرقی، استان های ساحلی دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی افزایش ابر، رگبار پراکنده و گاهی وزش باد رخ خواهد داد.
طی روزهای پنج شنبه و شنبه در بیشتر مناطق کشور آسمان صاف و در نوار شمالی کشور افزایش نسبی دما پیش بینی می شود. گفتمس است طی روزهای آتی در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات جنوبی کرمان و ارتفاعات شرقی هرمزگان افزایش ابر و احتمال رگبار و رعد و برق انتظار می رود.