به نوشته رسانه های ترکیه حداقل ۵۰ موشک ایرانی در جریان درگیری ۱۲ روزه به اسرائیل اصابت کرد که تخریب بالایی داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند- اسرائیل سانسور گسترده‌ای بر رسانه‌های بین‌المللی اعمال کرد و انتشار اطلاعات و تصاویر مربوط به حملات علیه پایگاه‌های نظامی و امنیتی خود را ممنوع کرد.

دست‌کم ۵۰ موشک شلیک‌شده توسط ایران در جریان یک درگیری ۱۲ روزه، مستقیماً به نقاط مختلفی در اسرائیل اصابت کرده است، علی‌رغم سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته این کشور.

خبرگزاری آناتولی،  با تکیه بر منابع رسمی، گزارشی جامع از این درگیری تهیه کرده است که با حملات هوایی اسرائیل به اهدافی در ایران آغاز شد و با واکنش متقابل تهران ادامه یافت؛ تنش‌ها به سرعت بالا گرفت تا اینکه با وساطت ایالات متحده و اعلام آتش‌بس توسط رئیس‌جمهور دونالد ترامپ در تاریخ ۲۴ ژوئن، فروکش کرد. از آن زمان، ابعاد خسارات وارده به دو طرف به تدریج در حال آشکار شدن است.

در این میان، اسرائیل با اعمال سانسور گسترده بر رسانه‌های داخلی و خارجی، از انتشار تصاویر و اطلاعات مرتبط با حملات به تأسیسات نظامی و امنیتی جلوگیری کرده و بنابراین میزان دقیق خسارات نظامی اسرائیل هنوز نامشخص است.

بر اساس داده‌های مؤسسه مطالعات امنیت ملی (INSS) مستقر در تل‌آویو، که به نقل از ارتش اسرائیل، خدمات اورژانس «ماگن داوید آدوم» و وزارتخانه‌های بهداشت، رفاه و امور اجتماعی ارائه شده، ایران در مجموع ۵۹۱ موشک به سمت اسرائیل شلیک کرد که حداقل ۵۰ فروند آن به اهدافی در داخل این کشور اصابت کرد. همچنین بیش از ۱۰۵۰ پهپاد به‌کار گرفته شد که ۵۷۰ فروند آن وارد حریم هوایی اسرائیل شدند.

در جریان این حملات، آژیر خطر در سراسر اسرائیل حدود ۱۹،۵۰۰ بار به صدا درآمد و مقام‌های اسرائیلی مدعی شدند که ۸۵ تا ۹۰ درصد موشک‌ها و ۹۹ درصد پهپاد‌ها رهگیری شده‌اند.

منبع: آناتولی 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار