اتحادیه اروپا بحران انسانی در غزه را که به واسطه محاصره این باریکه ایجاد شده محکوم کرد و خواستار تسهیل ورود کمک‌های بشردوستانه به آن شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی -سران کشور‌های عضو اتحادیه اروپا از وخامت بحران انسانی در غزه و افزایش تعداد تلفات غیرنظامیان ابراز تاسف کردند و از رژیم اسرائیل خواستند که محاصره این باریکه را به طور کامل لغو کند.

شورای اروپا که در حال حاضر برای برگزاری نشست در بروکسل تشکیل جلسه داده، از رژیم تروریستی اسرائیل خواست تا اجازه «دسترسی فوری و بدون مانع و توزیع پایدار کمک‌های بشردوستانه در مقیاس وسیع» را در سراسر غزه فراهم کند.

در این نشست، سران اتحادیه اروپا خواستار آتش‌بس فوری و آزادی بی‌قید و شرط همه اسرا شدند و بر لزوم پایان دائمی جنگ غزه تأکید کرده و گفتند: «اتحادیه اروپا آماده است تا در تلاش‌ها برای دستیابی به یک راه‌حل مشارکت کند و از همه طرف‌ها می‌خواهد از اقداماتی که امکان اجرای آن را تضعیف می‌کند، خودداری کنند».

سران اروپایی به طور جداگانه، خشونت شهرک‌نشینان و گسترش غیرقانونی شهرک‌سازی در کرانه باختری، از جمله بیت‌المقدس شرقی را به شدت محکوم کردند و خواستار اعمال تحریم‌های بیشتر علیه شهرک‌نشینان افراطی و حامیان آنها شدند.

رژیم اسرائیل از اواسط اسفند ماه برای تحت فشار دادن جنبش حماس در مذاکرات آتش‌بس، نوار غزه را کاملا محاصره کرد. این رژیم در اواخر اردیبهشت‌ماه و تحت فشار‌های فزاینده بین‌المللی و هشدار‌های مکرر سازمان ملل درباره قحطی، اجازه ورود «حداقل» کمک‌ها به غزه را صادر کرد.

منبع: آناتولی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۱ ۰۶ تير ۱۴۰۴
اروپایی ها اصلا دلشون برای انسانیت نمیسوزد
آخرین اخبار