امام جمعه اهواز گفت: مزه مذاکره با آمریکا را باز هم برای چندمین بار امت اسلامی دیدند و چشیدند؛ سازمان‌های بین‌المللی و اتحاد کامل اروپای به ظاهر متمدن با آمریکای جنایتکار نیز باز هم نمایان شد.

باشگاه خبرنگاران جوان ـ حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدنبی موسوی‌فرد در خطبه‌های این هفته نماز جمعه اهواز ضمن تسلیت  فرا رسیدن ایام شهادت و سوگواری اباعبدالله‌الحسین(ع)  گفت: شهادت جمعی از فرماندهان، دانشمندان و مردم شریف ایران اسلامی را تبریک و تسلیت عرض کرده و یاد و خاطره این شهدای گرانقدر را گرامی می‌داریم.

او پیروزی قاطع رزمندگان و امت اسلامی مقابل دشمن صهیونیستی را تبریک گفت و افزود: مزه مذاکره با آمریکا را باز هم برای چندمین بار امت اسلامی دیدند و چشیدند؛ سازمان‌های بین‌المللی و اتحاد کامل اروپای به ظاهر متمدن با آمریکای جنایتکار نیز باز هم نمایان شد.

امام جمعه اهواز ادامه داد: امت اسلامی بوی تعفن سازمان‌های بین‌المللی و ماهیت پلید آژانس انرژی اتمی را بار دیگر مشاهده کردند.

او تصریح کرد: جنگ هفته گذشته را نباید تنها بین ایران و اسرائیل قلمداد کرد، بلکه جنگ تمام قدرت‌های منطقه و جهان با ایران اسلامی بود؛ ایران کشوری است که سلاح هسته‌ای ندارد، در حالی که باید به این دستاورد علمی احترام بگذارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد گفت: ما تنها با اسرائیل نجنگیدیم، بلکه با تمام حامیان این ۲ کشور جنگیدیم و به برکت خون شهدا با قدرت از این نبرد سخت پیروزمندانه بیرون آمدیم.

وی بیان کرد: پیروزی نهایی در هر جنگ بستگی به دست یافتن به اهداف دارد؛ اهداف دشمن برای حمله به ایران اسلامی، براندازی نظام اسلامی، تخریب قدرت موشکی و از بین بردن تأسیسات هسته‌ای و به میدان کشاندن مردم برای اعتراضات خیابانی بود که در تمامی موارد ناکام ماند.

امام جمعه اهواز تصریح کرد: دشمن باید بداند که اگر شب و روز بر سر این مردم بمب ببارد، این مردم انسجام ملی و حمایت خود را از این نظام اسلامی حفظ خواهند کرد.

وی با اشاره به سخنان کوبنده رهبر معظم انقلاب مبنی بر محکومیت حمله تروریستی رژیم صهیونیستی گفت: رهبر معظم انقلاب با قاطعیت این جنایت را محکوم کرده و فرمودند که رژیم صهیونیستی در حال نابودی است و دیگر حمایت هیچ کشوری نمی‌تواند مانع فروپاشی این رژیم کودک‌کش باشد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد تاکید کرد: پس از حمله مقتدرانه ایران اسلامی، صهیونیست‌ها به‌صورت شبانه‌روز در پناهگاه‌ها بودند و برخی دیگر نیز با قایق پا به فرار گذاشتند و این همان بیچارگی رژیم صهیونیستی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بود.

وی بیان کرد: امروز شاید توقفی در جنگ رخ داده است ولی هیچ‌گاه فریب توطئه‌های دشمنان را نخواهیم خورد و همواره آماده‌ایم.

امام جمعه اهواز خاطرنشان کرد: ایران اسلامی با چندین قدرت هسته‌ای جهان جنگید و تنها در ۲۴ ساعت مواضع آمریکا در منطقه و اسرائیل را مورد هدف قرار داد و این پیروزی بزرگی برای تمامی مستضعفان جهان است.

وی افزود: در آینده هر تصمیمی رهبر معظم انقلاب بگیرد ما نیز تابع آن هستیم و تا آخرین قطره خون در میدان حاضریم.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد همچنین به سه ویژگی مورد نظر رهبر معظم انقلاب در مراسم اهل بیت(ع) اشاره کرد و گفت: باید تلاش کنند عشق و محبت اهل بیت را در دل جوانان منتقل کنند و مردم نسبت به اصل واقعه عاشورا باید اعتقاد کامل پیدا کرده و معرفت دینی و ایمان در تمام اقشار جامعه افزایش یابد.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.