
باشگاه خبرنگاران جوان ـ سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان پس از حضور در آیین تشییع شهدای اقتدار، در حساب اینستاگرام خود نوشت: شهیدان، اگرچه فقدانشان سخت و جانسوز است، اما یاد و راهشان در دلهای بیدار زنده میماند، و نسلهایی رشید، آگاه و باایمان، ادامهدهنده راهشان میشوند.
وی افزود: تأسیسات و بناها، هرچند مهم و ارزشمند، با گذر زمان با شکوهی نو و استحکامی بیشتر بازمیگردند حتی اگر سالها زمان برد. غرور یک ملت، اما از همه چیز گرانبهاتر است. امروز، ایرانیان در دل مقاومتی قهرمانانه در برابر دو رژیمِ مسلح به تسلیحات هستهای، از عزت و سربلندی خویش پاسداری کردند و اکنون سرافرازتر، پرافتخارتر، و استوارتر از همیشه به سوی آینده مینگرند.
وزیر امور خارجه نوشت: در تاریخ چندهزارساله شکوهمند ایران، این دوازده روز، چون نگینی بر تارک ایستادگی خواهد درخشید. تاریخ خواهد نوشت: ایرانیان، خون دادند، خاک ندادند؛ جگرگوشه دادند، عزت ندادند؛ زیر باران بمبهای چندهزار تنی ایستادند، تسلیم نشدند. ایران، وطن من، و تن من، با واژه «تسلیم» بیگانه است؛ و فریاد «هیهات من الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است.
تمام بازرسان تیرباران کنید حتی گروسی هم بعنوان جاسوس دستکیر و تیرباران کنید
بعد جنازه اینها رو با دوربین های آزژانس براشون پست پیشتاز کنید?
اگر آژانس اعتراص کرد بگید طبق قواعد خودتون فقط چندنفری بابت انتقام کشتیم تا طعم ترور را احساس وتجربه کنید.
آوردین شاید این جنگ که هنوز تکلیفش مشخص نیست .... به ایران تحمیل نمیشد
در میدان آموزش و آمادگی رزمی، عرق بریز تا در میدان جنگ خون نریزی.
در میدان جنگ، خون بریز و خون بده ز تا شرف و حیثیت و ناموس را ندهی و نریزی.
آقای عراقچی ایرانیان عزیز دادن.سردار دادن.کودک دادن.جوان دادن و.....ایرانیان عزادارهستند.
این مسئولیت شمارو سنگین و سنگین تر میکنه.که دیگه تحت هیچ شرایطی به فکر مذاکره و راه دادن گروسی خائن به وطن نباشی.
بخاطر خونهای ریخته شده لطفا دیگه اعتماد نکنید.
لطفا نه مذاکره نه ارتباط،با آژانس و....
لبیک یا خامنه ای
آن کسانی که برای آسایش فرزندان حرام لقمه شان در کشورهای غربی عزت ما را به سخره میگیرند خائن هستند؛ حسابتان را از این خائنان منافق جدا کنید.