مراسم عزاداری حضرت سیدالشهدا (ع) ویژه بانوان با محوریت تبیین فرهنگ عاشورا، هر روز صبح در شبستان امام خمینی (ره) حرم حضرت معصومه (س) برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛زهره شعبانی - مریم شهبازی، رئیس اداره فرهنگی خواهران آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) از برگزاری روزانه مراسم عزاداری ویژه بانوان با رویکرد ترویج فرهنگ بانوان عاشورایی خبر داد و گفت: این برنامه برای دومین سال پیاپی در شبستان امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

او افزود:این مراسم با حضور بانوان زائر و مجاور، هر روز از ساعت ۸ تا ۹:۳۰ صبح برگزار شده و شامل بخش‌هایی مانند سخنرانی و مداحی با محوریت مفاهیمی چون عاشورا، جهاد و مقاومت است.

 شهبازی هدف از اجرای این برنامه را ایجاد پیوند عمیق‌تر بانوان با آموزه‌ها و نقش‌آفرینی بانوان در واقعه عاشورا عنوان کرد و گفت:آشنایی با سیره بانوان عاشورایی الگوی مؤثری برای زنان امروز است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.