به گفته مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان، ۲۴ هزار دانش آموز تحت حمایت این نهاد قرار دارند و در سال جاری ۱۰۰ دانش آموز به مرحله مصاحبه پذیرش در دانشگاه فرهنگیان راه یافتند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کلثوم مومنی - رضا طوسی در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش کردستان، با اشاره به راهبرد‌ها و رسالت کمیته امداد، از اهتمام آموزش و پرورش استان کردستان نسبت به برنامه‌های این نهاد تقدیر کرد.

وی از توجه ویژه این نهاد  به وضعیت معیشتی خانواده‌های تحت پوشش به ویژه  خانواده‌های دارای فرزند محصل، اشاره کرد و گفت: امدادگران این نهاد مقدس، تمام تلاش خود را برای خدمت به نیازمندان تحت حمایت در استان به کار گرفته اند.

به گفته مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان،  ۳۸  دانش آموز تحت پوشش این نهاد در مدارس سمپاد و  ۴۲۹ نفر نیز در مدارس نمونه دولتی مشغول به تحصیل هستند.

سید فواد حسینی، مدیرکل آموزش و پرورش هم در این دیدار  از خدمات و فعالیت‌های  کمیته امداد استان قدردانی کرد و  از  این نهاد به عنوان شریک فعال و قابل تقدیر اجتماعی آموزش و پرورش نام برد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.