به گفته مدیرکل دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت مداخلات ویژه سلامت روانی مخصوص افراد آسیب دیده در مراکز جامع سلامت انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمید جنیدی‌مقدم - محمد رضا شالبافان مدیرکل دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در حال حاضر با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، هلال احمر، شهرداری و حتی سازمان بهزیستی غربالگری سلامت روان افراد آسیب دیده و خانواده‌های آنها انجام شده است.

به گفته وی وزارت بهداشت برنامه ریزی کرده تا خدمات ویژه‌ای به افرادی که در مناطق مورد آسیب بیشتری بوده به صورت تخصصی در مراکز جامع سلامت ارائه بدهد و در همین خصوص مداخلات ویژه‌ای در زمینه سلامت روان افراد ارائه خواهد شد.   

محمد رضا شالبافان تاکید کرد: اگر افراد تصور کنند که سلامت روان شان دچار اختلال شده با مراجعه به مراکز جامع سلامت تحت درمان و پیگیری قرار خواهند گرفت.

به گفته وی اکنون ۶۰۰۰ روان شناس در زمینه موضوعات پسا بحران اعم از افراد شاغل در وزارت بهداشت یا اعضای انجمن علمی روان شناسان در این طرح آموزش دیده‌اند.  

محمد رضا شالبافان تصریح کرد: اگر افرادی نیاز به مداخلات ویژه‌تر و بیشتری بوده به مراکز سراج برای پیگیری درمان شان ارجاع داده خواهند شد..

وی افزود: افرادی که دچار مشکلات روان بوده و دارو مصرف می‌کنند، تحت نظر پزشک خود به مصرف دارو‌های شان ادامه دهند و در صورت نیاز حتی به روان شناس نیز مراجعه کنند.

به گفته وی در مراکز جامع سلامت بیش از ۳ هزار روان شناس مستقر هستند یا افراد می‌توانند با شماره ۴۰۳۰ به صورت رایگان خدمات رایگان را دریافت کنند.

شالبافان تصریح کرد: در چنین شرایطی خانواده‌ها باید کار‌های روتین خود را مانند ارتباط با دوستان و فامیل را به صورت تلفنی، دوباره روی بیاورند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار