مدیرکل استاندارد لرستان گفت: ۲۸۰ گواهی ایمنی آسانسور طی سه ماهه نخست امسال در این استان صادر شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان - مدیرکل استاندارد لرستان با اشاره به صدور ۲۸۰ گواهی ایمنی آسانسور در استان گفت: انجام این استانداردسازی به منظور بالا بردن ایمنی برای تمامی آسانسور‌های منصوبه الزامی می‌باشد.

مرتضی رهنما با اشاره به اهمیت ایمنی آسانسور‌ها افزود: آسانسور‌های کششی از سال ۱۳۸۲ تحت پوشش استاندارد‌های اجباری قرار گرفته‌اند و از ابتدای اردیبهشت سال ۱۴۰۰، آسانسور‌های هیدرولیک نیز مشمول این مقررات شده‌اند.

رهنما عنوان کرد: مالکان ساختمان‌های دولتی و خصوصی، موظف هستند تاییدیه ایمنی آسانسور‌های خود را دریافت کنند در غیر این صورت مسئولیت بروز هرگونه حادثه احتمالی، بر عهده مالک یا مدیر ساختمان خواهد بود.

مدیرکل استاندارد لرستان بیان کرد: تائیدیه صادر شده برای یک سال اعتبار دارد و پس از پایان این مهلت آسانسور باید مجددا مورد بازرسی قرار گرفته و بهره برداری ایمن از آسانسور منوط به داشتن تاییدیه استاندارد معتبر است.

رهنما افزود: با توجه به اهمیت موضوع، متقاضیان می‌توانند به منظور آشنایی با فرآیند استانداردسازی آسانسور‌ها با مراجعه به وب سایت اداره کل استاندارد لرستان به آدرس https://lorestan.inso.gov.ir از منوی «میز خدمت الکترونیک» و زیر منوی «شرح گردش و مدارک موردنیاز خدمت»، اطلاعات لازم را دریافت کنند.

منبع:استاندارد لرستان

برچسب ها: استاندارد ، لرستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.