مدیرکل حفاظت محیط زیست استان البرز از آغاز فرآیند نمونه‌برداری و پایش تخصصی منابع آب زیرزمینی در شهرستان اشتهارد با هدف ارزیابی آثار احتمالی آلایندگی ناشی از فعالیت شهرک‌های صنعتی خبر داد. 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ رویا نادری -  قربانعلی محمدپور با اشاره به تمرکز بالای صنایع در محدوده شهرستان اشتهارد گفت: حفاظت از منابع آب زیرزمینی در مناطق صنعتی‌شده یکی از اولویت‌های مهم محیط زیست استان است و در همین راستا، نمونه‌برداری از منابع آب زیرزمینی در محدوده شهرک‌های صنعتی اشتهارد با هدف بررسی اثرات احتمالی آلودگی ناشی از فعالیت این واحدها آغاز شده است. 

وی افزود: این عملیات با همکاری اداره مدیریت زیست‌محیطی آب، خاک و پسماند و اداره پایش و امور آزمایشگاه به‌صورت میدانی اجرا شده و در آن، از منابع منتخب در شعاع تأثیرگذاری صنایع نمونه‌برداری انجام گرفته است.

 

برچسب ها: منابع آب ، شهرک صنعتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.