مشمولان متولد سال ۱۳۸۶ که قصد زیارت عتبات عالیات را دارند از اول ماه محرم تا پایان ماه صفر برای یکبار بدون نیاز به دریافت مجوز خروج از کشور می‌توانند در این سفر معنوی شرکت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان - مشمولان متولد سال ۱۳۸۶ که قصد زیارت عتبات عالیات را دارند از اول ماه محرم تا پایان ماه صفر برای یکبار بدون نیاز به دریافت مجوز خروج از کشور می‌توانند در این سفر معنوی شرکت کنند.

سردار رحمان علیدوست در این زمینه اظهار کرد: همه مشمولان متولد سال ۱۳۸۶ برای شرکت در این سفر معنوی و دربازه زمانی ششم تیر تا دوم شهریور ۱۴۰۴ فقط برای یکبار بدون نیاز به دریافت مجوز خروج از کشور از رده‌های وظیفه عمومی، باید برای دریافت گذرنامه از اداره گذرنامه اقدام کنند.

منبع: نظام وظیفه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۱۷:۱۹ ۲۰ تير ۱۴۰۴
خواهشاً مجانیش کنید،بهدا از الان به فکر هستم چطوری حداقل ده میلیون فقط برا اربعین جور کنم،اونحا هم تو خود کربلا،ن خونه ای،ن حمامی،داغون میشیم بخدا،درسته نوکر امام حسین هم هستیم،اما خوب سلامت بریم آواره و مریض بشیم و بر گردیم درسته؟باید دولت ایران،برای آسمان زایران اقدامی درست انجام بده،تو کربلا واقعا از دو سه روز قبل عاشورا تا یکی دو روز واقعا سخته اسکان و حمام و هوای شدیداً گرم.
باید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۱ ۲۰ تير ۱۴۰۴
نیازمند زیاد هست پول هزینه اربیعبن می دم دست آنها
آخرین اخبار