
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی - تجمع بزرگ زینبیون شیراز، در حمایت از رهبر معظم انقلاب و تجدید میثاق با مقام عظمای ولایت، در شبستان امام خمینی (ره) حرم مطهر حضرت احمدبن موسی شاهچراغ (ع) برگزار شد.
بیش از شش هزار نفر از بانوان استان فارس امروز در یک تجمع پرشور و با اقتدار، به تاسی از حضرت زینب کبری (س) در حرم مطهر امین ولایت گرد هم آمدند تا تجدید بیعتی با ولی امر مسلمین داشته و حمایت خود را از ارزشهای الهی و ایستادگی در برابر استکبار جهانی اعلام کنند.
این تجمع به منظور اعلام حمایت از ارزشهای الهی و ایستادگی در برابر استکبار جهانی، به ویژه آمریکا جنایتکار و رژیم صهیونیستی، برگزار شد و شرکتکنندگان در این مراسم با تأکید بر رسالت عاشورا و پیامآوری حضرت زینب کبری (س)، اعلام کردند که در صورت هرگونه اقدام نادرست از سوی دشمنان، با قاطعیت و قدرت پاسخ خواهند داد.
بانوان شرکت کننده در این اجتماع در حالی که کفن پوش بودند با سر دادن شعارهای «مرگ بر اسرائیل»، «الله اکبر»، «ای رهبر آزاده، آمادهایم آماده» و «خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست» و «هیهات منا الذله»، انزجار خود را از رژیم صهیونی و حامیانش اعلام کردند.
مداحی و مرثیهسرایی از دیگر بخشهای این مراسم بود.