
باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریسابهرامی - کیومرث حبیبی در جلسه شورای هماهنگی بانکهای اظهار داشت: چه در جوامع شهر و چه در جوامع روستایی، مسکن یکی از بزرگترین دغدغههای انسانها است و در سبد خانوارها نقش ایفا میکند، بنابراین اهمیت مسکن کاملا واضح و روشن است.
وی تأمین مسکن اقشار کم درآمد و توسعه پایدار مناطق روستایی را یکی از برنامههای مهم نظام تدبیر استان خواند و گفت: از مجموع سهمیه مسکن ملی استان ۱۸ درصد را مسکن روستایی تشکیل میدهد که اجرای آن منجر به حفظ جان و مال مردم روستا در برابر بلایای طبیعی، محرومیتزدایی، توسعه پایدار، اشتغالزایی و حمایت از اقشار کمدرآمد جامعه خواهد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان افزود: همزمان با سراسر کشور طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی استان کردستان اجرا شده و تاکنون ۵۸ هزار و ۳۰۰ واحد مسکن روستایی استان معادل ٤۷ درصد نوسازی و مقاومسازی شده است.
حبیبی به تسهیلات مقاومسازی مساکن روستایی اشاره و اظهار کرد: تحقق اهداف طرح نوسازی و بهسازی مساکن روستایی و جذب کامل اعتبارات تخصیص یافته به استان، مستلزم همکاری تنگاتنگ، هماهنگی کامل و تسریع در فرآیندهای اجرایی میان دستگاههای مربوطه و شبکه بانکی استان است.
وی بر تسریع در جذب و پرداخت تسهیلات مسکن روستایی تاکید کرد و افزود: با توجه به تکالیف بالای بانکهای استان در پرداخت تسهیلات تکلیفی و مجموعهای از مشکلات نمیتوان بانکها را به کمکاری عمدی محکوم کرد، اما در بخشهایی همچون مقاوم سازی مسکن که با زندگی مردم سر و کار دارد، تاخیر در پرداخت تسهیلات قابل توجیه نیست.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان تصریح کرد: بخش قابل توجهی از متقاضیان دریافت تسهیلات مسکن روستایی از اقشار تحت پوشش دستگاههای حمایتی کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی استان ساکن روستاها هستند که در مرحله تضمین بانکی دچار مشکل میشوند، میطلبد بانکهای عامل به هر روش ممکن با رعایت ضوابط و قوانین در اخذ تضمین از این افراد تسهیلگری کنند.
حبیبی بر تسهیل و یکسانسازی تضامین در شعب بانکهای عامل تاکید کرد و افزود: در پرداخت تسهیلات مسکن الویت با ساکنین روستاها است لذا در این مورد با حساسیت عمل شود.