روابط‌عمومی قرارگاه منطقه‌ای قدس جنوب شرق کشور اعلام کرد: از شهروندان درخواست می‌شود تا در صورت مشاهده فرد تروریست از طریق سامانه‌های تلفنی ۱۱۴،۱۱۳ و ۱۱۰ اعلام‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان  _ روابط‌عمومی قرارگاه منطقه ای قدس جنوب شرق کشور دربیانیه ای اعلام کرد: در ادامه رزمایش مقتدرانه شهدای امنیت موفق شدند تا یک تیم تروریستی زبده و آموزش دیده را قبل از انجام هرگونه عملیات‌ خرابکارانه در شهرستان چابهار شناسایی و متلاشی کنند.

این بیانیه می افزاید: خوشبختانه در این عملیات موفق، ۶ تروریست به هلاکت رسیده و دستگیر شدند و احدی از آنها نیز متواری شده است.

در این بیانیه آمده است: این فرد جزو اعضای اصلی این تیم تروریستی بوده که پس از هلاکت همدستانش، متواری شده است و از شهروندان درخواست می‌شود تا در صورت مشاهده وی، مراتب را سریعاً از طریق سامانه های تلفنی ۱۱۴,۱۱۳ و ۱۱۰ اعلام‌کنند.

شایان ذکر است نامبرده(صاحب عکس فوق) در حال حاضر فاقد ریش، با موهای اصلاح شده کوتاه و قد حدود ۱۶۰ می‌باشد.

روابط‌عمومی قرارگاه منطقه‌ای قدس جنوب شرق کشور با صدور بیانیه شماره دو؛ ضمن تقدیر و تشکر از همراهی شهروندان بصیر و آگاه سیستان و بلوچستان در مشارکت با ستاد خبری ۱۱۴ سازمان اطلاعات سپاه استان، خواستار تداوم این روند موثر و اثربخش شد.

در این بیانیه آمده است: در ادامه رزمایش مقتدرانه شهدای امنیت موفق شدند تا یک تیم تروریستی زبده و آموزش دیده را قبل از انجام هرگونه عملیات خرابکارانه در شهرستان چابهار شناسایی و متلاشی کنند.

این بیانیه می‌افزاید: خوشبختانه در این عملیات موفق، ۶ تروریست به هلاکت رسیده و دستگیر شدند و احدی از آنها نیز متواری شده است.

 این فرد جزو اعضای اصلی این تیم تروریستی بوده که پس از هلاکت همدستانش، متواری شده است و از شهروندان درخواست می‌شود تا در صورت مشاهده وی، مراتب را سریعاً از طریق سامانه‌های تلفنی ۱۱۴،۱۱۳ و ۱۱۰ اعلام‌کنند.

شایان ذکر است نامبرده (صاحب عکس فوق) در حال حاضر فاقد ریش، با مو‌های اصلاح شده کوتاه و قد حدود ۱۶۰ می‌باشد.

روابط‌عمومی قرارگاه منطقه ای قدس جنوب شرق کشور

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۴۵
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۵ ۱۸ تير ۱۴۰۴
با فتوشاپ ریش ها پاک کنید و موهاش هم کوتا کنید بعد عکسش بزارید مردم ببینند تا راحت شناسایی بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۲ ۱۸ تير ۱۴۰۴
آشغال را پیدا کنید و تکه تکه اش کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۸ ۱۸ تير ۱۴۰۴
حداقل یه عکس ویرایش شده با ته ریش که میگید کنارش بگذارید تا اگر دیدیم گزارش بدیم.
Iran (Islamic Republic of)
امین حقوقدان
۲۲:۵۹ ۱۸ تير ۱۴۰۴
الان دیگه پلیس کشورهای اول جهان با جی پی اس فرد رو ماهواره ای پیدا میکنن عین این ترور ها کردن طرف خودشو اصلا عوض کنه متاسفانه دراین موارد پیشرفت نکردیم پدافند اگه پیشرفته داشتیم یا جنگنده چیزی وارد حریم چه عرض کنم نزدیک هم نمیشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۷ ۱۸ تير ۱۴۰۴
لا مذهب یه پا داعشی است لطفا کسانی که می شناسند گزارش دهند،تا هر چه سریعتر به مجازات اعمالش برسد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۵ ۱۸ تير ۱۴۰۴
بی شرف گیر میفتی بالاخره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۵ ۱۸ تير ۱۴۰۴
بی شرف گیر میفتی بالاخره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۲ ۱۸ تير ۱۴۰۴
بیشرف ترسو قیافشو هم عوض کرده. انشاا... دردام انتقام اسیر خواهدشد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۰ ۱۸ تير ۱۴۰۴
مردم پیداش می‌کند جایی نمی‌تواند برود ولی کاش برایش جایزه می‌گذاشتید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۷ ۱۸ تير ۱۴۰۴
به حق پنج تن آل عبا ان شاالله بزودی به تور حافظان امنیت کشور عزیزمان خواهد افتاد یا به هلاکت خواهد رسید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۱ ۱۸ تير ۱۴۰۴
این آقا کی متواری شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۲ ۱۸ تير ۱۴۰۴
خوب بود عکسش را بدون ریش هم می گذاشتین با هوش مصنوعی عکس بدون ریش را درست می کردین هر دو عکس را می گذاشتین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۶ ۱۸ تير ۱۴۰۴
بدون ریش تقریبا کار هرکسی نیست شناسایش کنه