در دور رفت مرحله دوم جام جهانی شطرنج بانوان، یک تساوی و یک باخت برای نمایندگان ایران کسب شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - در جریان بازی‌های رفت دور دوم رقابت‌های جام جهانی شطرنج بانوان ۲۰۲۵ - گرجستان، امروز (چهارشنبه - ۱۸ تیر ۱۴۰۳) یک تساوی و یک باخت برای ملی پوشان به ثبت رسید تا یک شطرنج باز ایران همچنان شانس صعود خود به دور بعد مسابقات را حفظ کند.

در جریان بازی‌های امروز استاد بزرگ مبینا علی‌نسب مقابل استاد بزرگ «جینر ژو» رنک شماره دو جهان با ریتینگ ۲۵۴۷ از چین قرار گرفت که در یک دیدار حساس و پرفشار، موفق شد به تساوی دست یابد و همچنان شانس صعود خود را حفظ کند.

آناهیتا زاهدی‌فر دیگر نماینده ایران نیز به مصاف استاد بزرگ والنتینا گونینا با ریتینگ ۲۴۱۶ از روسیه رفت که نتیجه را به حریف خود واگذار کرد.

دیدار برگشت مرحله دوم مسابقات، فردا برگزار خواهد شد و نتایج این رقابت‌ها مشخص کننده صعود یا عدم صعود نمایندگان ایران به مرحله سوم خواهد بود.

مسابقات جام جهانی شطرنج زنان ۲۰۲۵ به میزبانی گرجستان در شهر باتومی در حال برگزاری است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار