
باشگاه خبرنگاران جوان؛ سمانه هرمزی - حجتالاسلام شهریاری دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی با حضور در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: در سال ۱۳۱۴ بود که قانون کشف حجاب به طور رسمی اجرایی میشد در صورتی که پیشینه کشور ما پوشیدگی است، مردم در آن دوران با این قانون همراهی نکرده و طرح دشمن را برملا کردند، به همین دلیل ۲۱ تیر به عنوان روز عفاف و حجاب نامگذاری شد.
او افزود: وقتی ساختار جامعه اسلامی است، لازمه آن داشتن دستورالعمل و قانون است که باید از آن دفاع کرده و در برابر آسیبها حفاظت شود؛ یکی از دستاوردهای نظام این بود که امام خمینی (ره) کشوری را که با برهنگی به قهقرا میرفت، نجات داد.
حجتالاسلام شهریاری بیان کرد: وظیفه جامعه در دو بخش است، اولین وظیفه ما مراقبت و دفاع و دومین وظیفه تبیین این امر است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی در خصوص جایگاه زن در اسلام ادامه داد: اسلام برای زن قاعدهای گذاشته و فضای اجتماع نیازمند پوشیدگی است؛ پوشش برتر چادر است، اما اجبار نیست؛ موضوع مهم، پوشیدگی است که برای جایگاه زن و حفظ شخصیت او اهمیت دارد.
بیشتر بخوانید
او نگاههای مسموم را یکی از آسیبهای بیحجابی و بیدینی برشمرد و عنوان کرد: نوع پوشش برای هر بانو در اسلام معرفی شده بهتریننوع پوشش است، زیرا باعث معرفی فرد شده و او را از نگاه بد حفظ میکند؛ نداشتن پوشش مناسب و اقدامات بی حیایی باعث فساد، فحشا، بارداری نامشروع و حتی خودکشی بر اثر آسیب روحی میشود.
حجتالاسلام شهریاری تصریح کرد: گاهی اوقات زمانی که افراد بدپوشش را میبینیم، میگوییم طرف ضعف درونی دارد و تمایل به نشان دادن خود دارد، این دیده شدن، فرد را از رسالت حجاب دور میکند که پذیرفته نیست.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی اظهار کرد: تمایل به دیده شدن یک آسیب است، مثلاً عملهای زیبایی غیرضروری و ... از این دست هستند؛ عدهای نیز از این طریق کسب درآمد میکنند و مردم را از آسیبهای آن مطلع نمیکنند.
او در پایان با اشاره به اینکه خداوند زیباست و زیبایی را دوست دارد، گفت: خداوند همه را زیبا آفریده و زیبایی را در درون انسان قرار داده است؛ این اعمال (اشاره به جراحیهای زیبایی غیرضروری و...) نوعی ناشکری نیز محسوب میشود؛ بر اساس قانون، کسی که بخواهد از این راه کسب درآمد کند، مرتکب جرم میشود.