مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با اشاره به نقش محوری طرح «روستا مرکزی» در کاهش بازماندگی از تحصیل، بر لزوم افزایش ناوگان حمل و نقل دانش‌آموزی و تأمین خودرو‌های ایمن و استاندارد برای دستیابی به پوشش تحصیلی عادلانه تأکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان  _ رسول صفرزایی روز چهارشنبه در دومین جلسه شورای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان؛ ۲ دستور کار اصلی جلسه را "توسعه عدالت آموزشی و تربیتی" و "کیفیت‌بخشی به دوره‌های غیررسمی با محوریت پیش‌دبستانی" اعلام کرد و گفت: برای تحقق عدالت آموزشی، دسترسی دانش‌آموزان به مدارس به‌ویژه در دوره متوسطه اول و دوم و مناطق روستایی و عشایری ضروری است.

وی با بیان اینکه ۲۱ هزار و ۹۷۳ دانش‌آموز سیستان و بلوچستان استان با ۹۹۶ دستگاه خودروی فعال در طرح روستا - مرکزی جابه‌جا می‌شوند، اظهار کرد: تعداد مینی‌بوس‌های فعلی کافی نیست و استان برای وضعیت مطلوب به دست‌کم ۲ هزار دستگاه خودرو نیاز دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان عنوان کرد: پیشنهاد می‌شود با همکاری منطقه آزاد چابهار، واردات خودرو با اولویت مینی‌بوس برای سرویس مدارس با شرایط اقساطی و مشوق‌های گمرکی در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره به تأثیر مستقیم تغذیه بر یادگیری، خواستار اختصاص منابع داخلی برای توزیع مواد غذایی مکمل مانند صبحانه و شیر در کنار برنامه سراسری موجود شد و تصریح کرد: این طرح باید با اولویت مناطق دارای بازمانده تحصیل اجرا شود.

صفرزایی از طراحی اردوگاه زمستانی ملی در چابهار خبر داد و گفت: این اردوگاه با مشارکت منطقه آزاد، نوسازی مدارس و تخصیص اعتبارات نمایندگان مجلس قابل تحقق است.

وی افزود: زمینی در مشهد برای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان موجود است که در صورت موافقت استانداری خراسان رضوی و تغییر کاربری آن، می‌تواند به یکی از دارایی‌های راهبردی آموزش و پرورش استان تبدیل شود.

چالش زبانی دانش آموزان سیستان و بلوچستان

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان به چالش زبانی دانش‌آموزان دوره ابتدایی اشاره کرد و گفت: طراحی کتاب‌های درسی با فرض گذراندن دوره پیش‌دبستانی برای بسیاری از نوآموزان استان کارایی ندارد، زیرا بسیاری از آنها دو یا سه زبانه هستند.

وی راه‌اندازی کلاس‌های آمادگی دو زبانه از ۲۰ مرداد تا ۲۰ شهریور را خواستار شد و بیان کرد: این دوره‌ها با مشارکت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک و آموزش و پرورش استان و منابع داخلی می‌توانند سطح آمادگی زبانی دانش‌آموزان را ارتقاء دهند.

صفرزایی همچنین بیان کرد: سیستان و بلوچستان موفق به کسب رتبه نخست کشوری در تصحیح اوراق پایه یازدهم شده که این موفقیت حاصل همکاری منسجم مجموعه آموزش و پرورش و حمایت استاندار و معاونانشان است.

وی با اشاره به هفته بزرگداشت مقام معلم اظهار کرد: از ۲۰ برگزیده کشوری در این هفته، یک نفر از این استان انتخاب شد که نشان‌دهنده ظرفیت بالای استان در حوزه منابع انسانی است.

منبع آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.