
باشگاه خبرنگاران جوان - محمد صادق کریمی کیا معاون توسعه اجتماعی و ساماندهی سواحل سازمان اجتماعی وزارت کشور روز پنجشنبه در حاشیه جلسه سالمسازی دریا در بابلسر با بیان اینکه تأمین اعتبار برای پرداخت حقوق ناجیان غریق صورت گرفت، افزود: هفته آینده حقوق ناجیان غریق و عوامل هلال احمر استان مازندران پرداخت میشود.
وی ادامه داد: یکی از کلیدیترین مسائلی که بر امنیت سواحل تأثیر میگذارد این است که ما مدیریت منسجم در حوزه سواحل داشته باشیم.
کریمی با اشاره به برگزاری جلسه ساماندهی ساحل در استان مازندران گفت: هماهنگی برای آمادگی و خدمات رسانی در ساحل رأی ماههای آینده به ویژه شهریور از اهداف این جلسه بوده است.
وی، کاهش غریق و مسائل فرهنگی اجتماعی در سواحل را از جمله مسائل طرح شده در این جلسه مطرح کرد.
مازندران با دارا بودن بیشتر از ۴۰۰ کیلومتر ساحل دریا سالانه میزبان میلیونها مسافر و گردشگر از نقاط مختلف کشور است که مقصد سفر بخش عمدهای از این مسافران دریا و سواحل آن است. موضوع جذاب برای آنان، اما دردسر ساز برای دست اندرکاران و متولیان امر در این حوزه است.
طرح سالمسازی دریا از سال ۱۳۹۱ با هدف کاهش تلفات ناشی از غرق شدن هنگام شنا و همچنین ارایه خدمات تجمیعی گردشگری و نظارتهای اجتماعی همه ساله از اول خرداد ماه در سواحل استان مازندران اجرا میشود.
با توجه به اینکه مازندران دارای ۱۵ شهرستان ساحلی است که در این میان محمود آباد با ۳۰ کیلومتر ساحل آزاد و بیش از ۱۲۰ راه دسترسی دارای ۱۶ طرح، بابلسر با ۲۷ کیلومتر نوار ساحلی و ۱۳ کیلومتر نوار ساحلی قابل شنا با ۱۵ طرح سالمسازی، از شاخصترین شهرستانهای مرکزی استان در اجرای این طرح محسوب میشوند.
از سالهای گذشته از اوایل خرداد در حدود بیشتر از ۶۰۰ نقطه از سواحل طرحهای سالمسازی دریا اجرایی میشد و امسال با شناسایی نقاط حادثه خیز جدید تعداد نقاط استقرار ناجیان غریق به ۷۳۰ نقطه افزایش یافته است.
مازندران طی سالهای اجرای این طرح توانسته توفیقات خوبی در کاهش غریق کسب کنند و از سویی امیدواریها برای به کاهش هر چه بیشتر آن را ایجاد کرده است.
منبع: ایرنا