
باشگاه خبرنگاران جوان؛ الیاس گندمی _ با آغاز عملیات اجرایی احیای شش واحد صنعتی راکد در حوزه صنایع غذایی و تبدیلی همایش سرمایه گذاری در آذربایجان غربی به ایستگاه احیای واحدهای راکد صنعتی رسید.
این واحدها که به مدت ۱۸ سال راکد مانده مانده بودند با جذب نزدیک به ۱۱ هزار میلیارد ريال سرمایه گذاری در قالب رویداد اینوا یا همایش سرمایه گذاری در آذربایجان غربی به چرخه تولید برگشتند.
استاندار آذربایجان غربی در مراسم احیای نمادین ۶ واحد تولیدی راکد در استان با بیان اینکه، با هدف رونق تولید و بازگشت واحدهای راکد به چرخه اقتصادی، ۶ واحد صنعتی و تولیدی در شهرستان احیا می شود گفت: این اقدام در چارچوب بستههای حمایتی اقتصادی و با محوریت رویداد سرمایهگذاری «اینوا» انجام گرفت.
رضا رحمانی، گفت: انعکاس فعالیتهای اقتصادی و تبیین اقدامات انجامشده از طریق رسانهها، از مهمترین وظایف ماست و خبرنگاران بهعنوان افسران جنگ نرم، نقش کلیدی در امیدآفرینی و اعتمادسازی عمومی دارند.
وی با اشاره به تعطیلی ۱۸ ساله این واحدها افزود: ۱۸ سال بیکاری و توقف تولید، زمانی طولانی و آسیبزا برای کارگران و خانوادههای آنان است و احیای این واحدها، گامی اساسی در مسیر اشتغالزایی و توسعه صنعتی استان محسوب میشود.
مقام ارشد اجرایی آذربایجان غربی ادامه داد: با فعالسازی مجدد این واحدها، بار دیگر امید به اشتغال و پایداری معیشت به خانوادهها بازگشته است.
رحمانی با بیان اینکه، هم اکنون رویداد «اینوا» به ایستگاه پنجم خود رسیده است گفت: تاکنون زمینهساز آغاز پروژههای مهمی همچون کلنگزنی واحد فرآوری معدن سیلیس، کلنگزنی بزرگترین هتل پنجستاره جنوب استان، پروژه آزادراه ارومیه-تبریز و واحد فرآوری صنایع کشاورزی شده است.
استاندار آذربایجان غربی، همچنین از بازسازی ورزشگاه ۱۵ هزار نفری شهید باکری ارومیه خبر داد و گفت: عملیات بازسازی این مجموعه ورزشی در مدت ۴۵ روز تکمیل خواهد شد.
رحمانی، با تأکید بر نقش مهم شهرکهای صنعتی در تحقق شعار تولید و اشتغال، خواستار احیای فوری هیأت امنای شهرکهای صنعتی استان شد و افزود: زمینهای موجود در این شهرکها نباید بلااستفاده باقی بمانند و باید با برنامهریزی دقیق و شفاف، به سرمایه گذاران واقعی واگذار شود تا از رکود سرمایههای ملی جلوگیری شود.
استاندار آذربایجان غربی، همچنین از همکاری دستگاه قضایی استان، بهویژه دادگستری، برای رفع مشکلات حقوقی در مسیر واگذاری زمینهای صنعتی خبر داد و افزود: با همراهی دستگاه قضا، موانع واگذاری زمینها تا حد زیادی برطرف شده و روند تأسیس و توسعه واحدهای صنعتی سرعت گرفته است.
وی افزود: برگزاری این رویدادها نویدبخش آیندهای روشن برای صنعت، اشتغال و سرمایهگذاری در آذربایجانغربی است.
مدیرکل صنعت معدن و تجارت آذربایجانغربی نیز در مراسم آغاز عملیات احیای واحدهای راکد ارومیه اظهار کرد: در حال حاضر ۳۷۰ واحد صنعتی راکد در استان وجود دارد که از این تعداد ۵۰ واحد با ورود سرمایهگذاران و بانکهای عامل قابلیت احیا را دارد و امروز عملیات احیای ۶ واحد از آنها که از ۱۸ سال پیش راکد شده بود آغاز شد.
سخاوت خیرخواه ادامه داد: هم اکنون دو هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی در استان وجود دارد که ۸۰ درصد صنایع استان در ارومیه مستقر است.