
باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلیپور - داود مددی، رئیس هیئت مدیره انجمن انرژیهای تجدیدپذیر، در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان به اهمیت نیروگاههای خورشیدی پشت بامی اشاره کرد و گفت: «پس از قطع گاز روسیه به طرف اروپا، آلمان توانست با نصب نیروگاههای خورشیدی در این زمینه، ۱۷۵۰۰ مگاوات برق تولید کند که این اقدام کمک شایانی به حل مشکلات انرژی این کشور کرد.
مددی ادامه داد: همچنین بعد از حادثه فوکوشیما، مردم ژاپن توانستند با استفاده از نیروگاههای کوچک مقیاس پنج کیلوواتی، به حل مشکلات خود بپردازند.
او با تأکید بر شرایط خاص کشور ایران، افزود: از منظر پدافند غیرعامل، اهمیت بسیار زیادی دارد که ما بتوانیم از ظرفیتهای خالی پشت بامها و فضاهای موجود خود استفاده کنیم و با نصب نیروگاههای ۵ کیلوواتی، به تأمین بخشی از نیاز برق کشور بپردازیم. این اقدام نه تنها برای اقتصاد خانوارها مؤثر خواهد بود، بلکه میتواند به پر کردن بخشی از کمبود برق موجود کشور نیز کمک کند.
مددی در پایان گفت: با توجه به محدودیتهای موجود در شبکه توزیع برق، استفاده از نیروگاههای خورشیدی پشت بامی میتواند به بهبود وضعیت شبکه و تأمین انرژی پایدار برای خانوارها و کسبوکارها کمک کند.
صفحات خورشیدیش مهم نیست که.
باطریاش مهمه.
خیلیم گرونن.
ازاین ۱۷۰ تومن شاید حدود ۱۰۰ میلیون فقط پول باطریاشه.
بهترین روش موتور برق سایلنته.
حدود ۵۰ تومن قیمتشه.
صداشم خیلی خیلی کمه.
البته میتوانیم از پولدارها و پرمصرف ها شروع کنیم.
منظور کلیه نیروگاههای خانگی در محلی واحد تجمیع شوند و مردم(مالکان منازل) به نسبت هزینه پیش بینی شده احداث نیروگاه خانگی سهیم و سهام دار باشند و متناسب با تولید و مصرف برق هزینه های دوره محاسبه و بالانس شود.
گروههای جهادی و خیر و بقیه
دولت حداقل در نصب رایگان همکاری کند
وگرنه استقبال نخواهد شد
یا اصلا همه رو دولت بده با مردم شریک بشه هزینه ها و فروش رو به یه نسبتی تقسیم کنن
دولت تسهیلات بده
بین 150 تا 170 میلیون هزینه داره. شایدم بیشتر
سنگدل این زودتر میخواستی حالا چرا
مردم قرار دهید شرایط بهتر می شود
نگهداری و تولید برق نیروگاه خورشیدی را هم به مردم
بسپارید