
باشگاه خبرنگاران جوان-سیدمحمد مصطفیزاده گفت: در بررسیهای میدانی مشخص شد بخشی از خط انتقال آب شرب به ۲ روستای این شهرستان، بهصورت عمدی تخریب و آب لولهکشی از طریق یک انشعاب، به زمینهای کشاورزی منحرف شده است.
دادستان عمومی و انقلاب کردکوی ادامه داد: متهم با نصب انشعاب غیرمجاز، آب را به زمین زراعی خود برای کشت محصولات پُر آببَر سویا و شالی منتقل کرده بود که بر اساس برآوردهای اولیه کارشناسان، فقط در ۲ ماه بیش از ۲۵ هزار مترمکعب آب شرب برای آبیاری این زمینها مصرف میشده است.
مصطفی زاده افزود: این اقدام سبب کاهش فشار و قطعی آب برای بیش از هزار و ۲۰۰ مشترک در دو روستا شده بود.
وی گفت: تمامی لولههای غیرمجاز جمعآوری و جریان آب به اراضی قطع شد و متهم نیز با دستور قضایی بازداشت شده است.
مصطفی زاده افزود: برای این فرد به اتهام تخریب تاسیسات عمومی، استفاده غیرمجاز آب شرب در مصارف غیر خانگی و اخلال در نظام اقتصادی از طریق توزیع مایحتاج عمومی در دادسرای کردکوی، پرونده تشکیل شد.
منبع: دادگستری گلستان