تیم ملی المپیاد فیزیک کشورمان در پنجاه و پنجمین دوره المپیاد جهانی فیزیک در کشور فرانسه موفق به کسب پنج مدال نقره شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - تیم ملی المپیاد کشورمان ۳۱ تیرماه برای شرکت در پنجاه و پنجمین دوره المپیاد جهانی فیزیک (IPhO ۲۰۲۵) به پاریس اعزام و موفق به کسب پنج مدال نقره شدند، این موفقیت حاصل تلاش و دانش ارزشمند دانش‌پژوهانی است که نماینده کشور در رقابتی علمی و جهانی بودند.

اعضای تیم شامل محمدحسن صادقی‌نژاد، آریا ضرابی، ایلیا قشائی، محمدحسن گلاب‌دار و میلاد محمدی بودند.

سرپرستی تیم برعهده احمد شیرزاد و علیرضا نوروزشاد بود، این گروه با حضور در میان نمایندگانی از بیش از ۹۰ کشور، عملکردی شایسته از خود نشان دادند.

پیشتر دانش آموزان کشورمان به چین، استرالیا، فرانسه اعزام شدند، دانش آموزان در ۲ تیم ریاضی و شیمی به استرالیا و فرانسه اعزام شدند، دانش آموزان ریاضی در این رقابت‌ها در رقابت با ۳۲ کشور در چین، رتبه دوم را کسب کردند، این تیم توانست در المپیاد ریاضی در استرالیا با ۷ پله صعود نسبت به سال گذشته در جایگاه دوازدهم قرار گیرد، دانش آموزان اعزامی کشورمان در پنجاه و هفتمین دوره مسابقات المپیاد شیمی در دبی، ۴ مدال نقره را کسب کرد.

منبع: وزارت آموزش و پرورش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار