مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:طی پنج روز آینده به ویژه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در برخی از استان‌های شمال غرب کشور شاهد رگبار و رعد و برق خواهیم بود.

باشگاه‌خبرنگاران جوان؛ محبوبه‌کباری - صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی اظهار داشت: طی پنج روز آینده به ویژه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در شمال استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و ارتفاعات البرز، افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی کرد.

وی ادامه داد: همچنین طی این مدت در جنوب سیستان و بلوچستان، شرق هرمزگان و جنوب کرمان نیز افزایش ابرهای همرفتی همراه با رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید در ساعات بعداز ظهر دور از انتظار نخواهد بود.

او بیان کرد: در پنج روز آینده در نیمه شرقی کشور و استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و کرمان و در بخش‌هایی از مرکز کشور در استان‌های سمنان، یزد و شرق اصفهان، در برخی ساعات وزش باد شدید همراه با گردوخاک و کاهش دید و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

ضیائیان توضیح داد: همچنین سه‌شنبه و چهارشنبه احتمال وقوع باد و گردوخاک در غرب و جنوب غرب کشور وجود دارد. امروز دریای خزر و طی روزهای یکشنبه و دوشنبه شرق دریای عمان مواج است.

برچسب ها: هواشناسی ، وزش باد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۱ ۰۵ مرداد ۱۴۰۴
آره ، توبمیری فرانسه که فلسطین یه کشورمستقل بدونی
تو انقدر حرومزاده ای که این وصله ها بهت نمیچسبه
Turkiye
مرگ بر آمریکا
۲۲:۵۰ ۰۴ مرداد ۱۴۰۴
جنگ جنگ تا پیروزی ،کار کار اسرائیل است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۰ ۰۴ مرداد ۱۴۰۴
دعای نوزدهم صخیفه رو تا چهل روز حتما همه بخونن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۱ ۰۴ مرداد ۱۴۰۴
جوک سال
آخرین اخبار