طالبان به فرمان ملا هبت‌الله ۳۰ شهرستان جدید در چندین استان افغانستان ایجاد کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان- وزارت کشاورزی و دامپروری طالبان به تازگی خبر از تشکیل ۳۰ شهرستان جدید در چندین استان افغانستان به دستور ملا هبت‌الله آخوندزاده، رهبر این گروه داد.

عبدالعلی عمری، رئیس استملاک و اسکان مجدد این وزارت، بیان داشت که این شهرستان ها به تشکیلات اداری استان های بدخشان، لغمان، غور، فاریاب، بلخ، قندهار، نورستان و چندین استان دیگر افزوده شده‌اند.

با وجود اعلام این اقدام به عنوان یکی از دستاوردهای طالبان، وزارت کشاورزی طالبان در بیانیه‌اش به ضرورت یا دلایل ایجاد این شهرستان های جدید اشاره‌ای نکرده است.

پیش از این، وزارت کشور طالبان در اواخر سال ۱۴۰۱، پیشنهاد اضافه کردن ۲۷ شهرستان به ساختار ۱۲ استان را به کمیسیون اداری این گروه ارایه کرده بود که این پیشنهاد توسط کمیسیون پذیرفته شد.

اما این تصمیم با انتقادها و نگرانی‌هایی از سوی برخی شهروندان و فعالان محلی همراه شده است. منتقدان می‌گویند که تعیین شهرستان های جدید بدون تایید حکومت مرکزی و بدون مشخص کردن مرزهای دقیق، می‌تواند منجر به بروز تنش‌ها و اختلافات قومی و مردمی شود.

بر اساس اطلاعات اداره مستقل ارگان‌های محلی پیشین، پیش از به قدرت رسیدن طالبان، افغانستان دارای ۳۹۹ شهرستان بود که طالبان پس از تسلط، این اداره را منحل کرده و بدون تصویب نهادهای قانونی و مشورت کارشناسان، بدون رعایت سازوکارهای رسمی شهرستان های جدید را ایجاد کرده‌اند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار