«سینماتک موزه هنر‌های معاصر تهران» همزمان با برپایی نمایشگاه «به گزارش زنان» برنامه‌های خود را از سرگرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان - به مناسبت برگزاری نمایشگاه «به گزارش زنان» از ۱۴ مرداد تا ۳۰ شهریورماه ۱۴۰۴، «سینما تک موزه هنر‌های معاصر تهران» مجموعه‌ای از فیلم‌های مستند را با محوریت زنان، جامعه و هنر در قالب برنامه هفتگی به نمایش می‌گذارد.

این رویداد‌ها هر یکشنبه ساعت ۱۶ در سالن سینمای موزه برپا می‌شود.

نخستین فیلم این برنامه، یکشنبه ۱۴ مردادماه با نمایش دو فیلم مستند «چه شگفت‌انگیز است که هم زخم و هم مرهم» به کارگردانی کیوان علیمحمدی و امید بنکدار به مدت ۲۰ دقیقه و نیز فیلم «مکرمه؛ خاطرات و رویاها» به کارگردانی ابراهیم مختاری به مدت ۴۸ دقیقه در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.

فیلم تجربی و شاعرانه «چه شگفت‌انگیز است که هم زخم و هم مرهم»، روایتی چندلایه از زندگی هنرمند نامدار زنده‌یاد ایران درودی است که مفاهیمی همچون درد، رهایی و خودشناسی را مورد واکاوی قرار می‌دهد.

همچنین مستند «مکرمه؛ خاطرات و رویاها»، به زندگی و نقاشی‌های زن روستایی و خودآموخته از شمال ایران می‌پردازد که در اواخر عمر بدون هر گونه آموزش هنر شروع به نقاشی می‌کند.

علاقه‌مندان برای شرکت در این جلسه می‌توانند به خیابان کارگر شمالی، جنب بوستان لاله، موزه هنر‌های معاصر تهران، سالن سینماتک مراجعه کنند. ورود برای عموم علاقه‌مندان آزاد و رایگان است.

مستند‌های «ایران درودی» و «مکرمه قنبری»

منبع: روابط عمومی و امور بین‌الملل موزه هنرهای معاصر تهران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.