رئیس اورژانس پیش بیمارستانی چهارمحال و بختیاری از اعزام کاروان اورژانس استان برای حضور در مسیر پیاده روی و خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی(ع) خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا خدابنده - دکتر محمود شمسی پور گفت: در آستانه مراسم باشکوه پیاده‌روی اربعین حسینی، کاروان اورژانس پیش بیمارستانی از استان برای پوشش امداد سلامت زائران به مرز‌های غربی کشور اعزام شد.

 مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: ۱۷ نیروی عملیاتی در قالب دو تیم به همراه یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و سه دستگاه آمبولانس به استان خوزستان اعزام شدند.

دکتر شمسی پور ضمن تقدیر از تلاش شبانه‌روزی همکاران شاغل در اورژانس ۱۱۵ گفت: همکاران ما با تمام توان در نقطه صفر مرزی حضور دارند و همچون سنوات گذشته به زائران اربعین حسینی امداد رسانی می‌کنند.

گفتنی است: آیین بدرقه تیم بهداشت ودرمان اورژانس استان صبح امروز یکشنبه ۱۲ مرداد با حضور ریاست دانشگاه، معاونین، مسئولین محلی و روسا و کارشناسان اورژانس، از محل شهداء گمنام رحمتیه برگزار شد.


نکات تغذیه‌ای در طول سفر اربعین

گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان  نیز از زائرین اربعین حسینی خواسته تا با رعایت نکات تغذیه‌ای، مراقب سلامتی خود در این سفر معنوی باشند.

بر این اساس تامین آب و الکترولیت‌ها و جلوگیری از کم آبی بدن، تغذیه صحیح در طول مسیر، رعایت بهداشت غذایی و احتیاط‌های مهم در مصرف غذا می‌تواند باعث کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌ها بالاخص بیماری‌های گوارشی در طول مسیر گردد. به همین منظور نکات تغذیه‌ای زیر در طول سفر اربعین توصیه می‌شود: 

۱- از بطری‌های آب بسته بندی شده به عنوان یک گزینه ایمن استفاده نمایید.
۲-در صورتی که احساس خستگی شدید یا ضعف دارید، شربت‌های طبیعی مانند شربت زعفران و عسل و نوشیدنی‌های ورزشی می‌تواند به بازگشت سریع‌تر الکترولیت‌ها و تامین انرژی کمک کند.
۳-از مصرف مقادیر زیاد چای، قهوه و نوشیدنی‌های کافئین دار و نوشیدنی‌های انرژی زا در طول مسیر خودداری نمایید.
۴-در طول پیاده روی به ویژه در مسیر‌های گرم و پرچالش به صورت مداوم آب بنوشید.
۵-در طول مسیر از غذا‌های سبک که هضم راحت تری دارند استفاده نمایید.
۶-در طول مسیر از میوه‌های خشک مانند خرما، کشمش، انجیر، آلو و موز برای تامین انرژی مورد نیاز استفاده نمایید.
۷-تنقلات ساده و انرژی زا مثل بسکویت‌های سبوس دار، مغز‌ها (بادام، گردو و فندق) خرما و انواع مغز‌ها برای استفاده در بین وعده‌های غذایی بسیار مناسب است.
۸-به جای مصرف وعده‌های بزرگ بهتر است وعده‌های کوچک و مکرر استفاده نمایید.
۹-از مصرف غذا‌های سنگین، چرب و سرخ کردنی خودداری نمایید.
۱۰-از مصرف لبنیات غیر پاستوریزه به ویژه پنیر، کره و شیر محلی که بصورت فله هستند خودداری نمایید.
۱۱-از خوردن سالاد و سبزیجات خام و نپخته خودداری نمایید.
۱۲-میوه‌ها را قبل از مصرف با دقت با آب سالم شستشو دهید و حتما پوست آنها را قبل از مصرف جدا نمایید.



برچسب ها: اورژانس ، اربعین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.