رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، از امضای تفاهمنامه‌ای با ساتبا و خیرین برای احداث سلول‌های خورشیدی بر بام مدارس خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس امام‌جمعه - حمید رضا خان‌محمدی، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در  گفت و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس برای احداث سلول‌های خورشیدی بر بام مدارس تفاهمنامه‌ای را با ساتبا( سازمان انرژی‌های پاک) و خیرین امضا کرده است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با بیان این که براساس این تفاهم‌نامه سلول‌های خورشیدی بر بام ۲۵۰۰ مدرسه نصب می‌شوند؛ افزود:  هزینه نصب هر سلول خورشیدی بر بام مدارس حدودا بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان است که درآمد حاصل از آن به مدرسه اختصاص می‌یابد. همچنین سازمان انرژی‌های پاک وام‌هایی را در اختیار خیرین قرار می‌دهد تا این پروژه به سرانجام برسد.

خان محمدی ادامه داد: در پروژه مهر، بهسازی، شاداب‌سازی و نوسازی مدارس به‌صورت مردمی و با محوریت قرارگاه جهادی انجام می‌شود. 

رئیس سازمان نوسازی مدارس تصریح کرد: بنیاد برکت، بنیاد علوی، سپاه و بسیج در این زمینه همکاری می‌کنند و در چهارمحال و بختیاری حدود ۸۰۰۰ کلاس درس تحت اقدام بسیج دانش‌آموزی قرار دارد.

خان محمدی گفت: در پروژه مهر،۱۱۰ هزار مدرسه هدف‌گذاری شده‌اند تا با کمک ارگان‌ها و خیرین مدرسه‌ساز اجرایی شود.

رئیس سازمان نوسازی مدارس اظهار کرد: به خاطر موضوع جنگ، با تأخیری تقریباً یک‌ماهه در این طرح مواجه شدیم، اما با تلاش مردم سعی خواهیم کرد تا کار به درستی به سرانجام برسد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار