وزیر دادگستری اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد که کابینه اسرائیل به برکناری دادستان مسئول پرونده‌های فساد نتانیاهو رای داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - به گزارش رسانه‌های اسرائیلی، یاریو لوین، وزیر دادگستری اسرائیل روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که کابینه اسرائیل به برکناری گالی بهاراوی-میارا، دادستان کل این رژیم که مسئولیت رسیدگی به پرونده‌های فساد علیه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل را بر عهده دارد، رأی داده است. 

از زمان آغاز به کار بهاراوی-میارا، کابینه اسرائیل به طور مستمر با وی درگیر بوده است. دادستان کل با انتصاب‌ها، تصمیمات و مصوبات کابینه نتانیاهو مخالفت کرده و او را متهم به جهت‌گیری سیاسی می‌کند.

دیوان عالی دادگستری اسرائیل پیش از این حکم داده بود که برکناری دادستان کل تا زمان تصمیم نهایی قضات درباره قانونی بودن فرآیند برکناری، اجرایی نخواهد شد. 

این تصمیم در شرایطی گرفته می‌شود که پرونده‌های قضایی متعددی علیه نتانیاهو در جریان است؛ تنش‌ها بین قوه قضائیه و مجریه اسرائیل تشدید شده است  و منتقدان این اقدام را تلاش برای تضعیف استقلال قضایی می‌دانند.

گروه‌های حقوق بشری و مخالفان این اقدام را «تهدیدی برای حاکمیت قانون» توصیف کرده‌اند، در حالی که حامیان آن معتقدند دادستان کل بیش از حد وارد عرصه سیاسی شده است. 

منبع: رویترز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار