مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از انجام رایگان فوریت‌های روانشناختی و همچنین خدمات مشاوره‌ای با ارجاع فوریت مدارس در مرکز ۱۵۷۰ خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا رضایی - مرتضوی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: ۱۲ مرکز مشاوره در استان فعال است و مرکز ۱۵۷۰ استان نیز همه روزه از ساعت ۸ تا ۱۲ به صورت تلفنی پاسخگوی تماس‌های مردمی است.

او افزود: مرکز ۱۵۷۰ در ایام تابستان با ارجاع فوریت مدارس، خدمات مشاوره‌ای به‌صورت رایگان ارائه می‌دهد. فوریت‌های روانشناختی نیز برای دانش‌آموزان به‌صورت رایگان انجام می‌شود.


بیشتر بخوانید


 مرتضوی اظهار کرد: در ۵ ماهه نخست امسال، سامانه ۱۵۷۰ تعداد ۲ هزار و ۵۸۳ تماس دریافت کرده که روند رو به رشد داشته و در تیر بیشترین تماس‌ها ثبت شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه بهترین عملکرد در حوزه فوریت‌ها و برنامه نماد از شهرستان سرایان ثبت شده، تصریح کرد: از سال گذشته تاکنون بیش از ۵ هزار جلسه مشاوره و مصاحبه روانشناختی انجام شده و جدیدترین آزمون‌های روانشناختی و نرم‌افزار‌های روز در این مراکز مورد استفاده قرار گرفته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.