سرپرست سازمان آتش نشانی کازرون از بیرون آوردن جسد مرد ۴۲ ساله از رودخانه روستای چیتی بخش خشت در این شهرستان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مژده عینی - پشنگیان سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کازرون اظهار کرد: غرق شدن یک مرد ۴۲ ساله در رودخانه روستای چیتی بخش خشت این شهرستان از سوی نیرو‌های مردمی به سامانه تلفنی ۱۲۵ آتش نشانی اعلام شد.

او گفت: به دنبال این گزارش با هماهنگی فرمانداری ویژه شهرستان کازرون جهت خروج از حریم قانونی خدمات شهری، بلافاصله تیم غواصی سازمان به محل حادثه اعزام شد.

پشنگیان ادامه داد: تیم غواصی سازمان با هماهنگی پلیس، جسد مرد فوت شده را از رودخانه خارج کرده و برای سیر مراحل قانونی تحویل عوامل انتظامی دادند.

علت حادثه توسط کارشناسان مربوطه در دست بررسی است.

بخش خشت یکی از بخش‌های شهرستان کازرون در استان فارس است و شهر خشت مرکز این بخش است. کازرون در فاصله ۱۲۰ کیلومتری غرب شیراز قرار دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.