
سخنگوی دولت:
افزایش قیمت بنزین قطعی نیست
باشگاه خبرنگاران جوان؛سید سجاد حسنی بالاجاده - سرهنگ ناصر صالحی فرمانده انتظامی شهرستان کلاردشت گفت: ماموران پلیس آگاهی شهرستان کلاردشت در پی کسب اطلاعاتی مبنی بر این که فردی با در دست داشتن درهمهای تقلبی قصد خرید از یکی از فروشگاهها را داشته بلافاصله وارد عمل شدند.
او افزود: پس از حضور ماموران مشخص شد نامبرده با مراجعه به موبایل فروشی یک گوشی آیفون ۱۶ را با درهمهای تقلبی خریداری و فروشنده پس از بررسی، متوجه تقلبی بودن آنها شد و طبق اظهارات متهم پولهای خارجی را از شخصی در استان قزوین گرفته و از تقلبی بودن آنها اطلاعی نداشته است.
سرهنگ صالحی با بیان این که با توجه به فروش بلافاصله گوشی موبایل توسط شخص در این پرونده ۲ متهم دستگیر و با صدور قرار مناسب روانه زندان شدند:گفت تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.