نزدیک به ۱۰۰ تکواندوکار از سراسر کشور، شنبه ۲۵ مردادماه برای حضور در ترکیب تیم ملی جهت حضور در دو رویداد قهرمانی جهان و بازی‌های کشور‌های اسلامی به مصاف هم می‌روند.

باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، بیست و هفتمین دوره رقابت‌های قهرمانی جهان ۲۰۲۵ به میزبانی چین در آبان‌ماه، نخستین میدان بزرگ پس از المپیک پاریس خواهد بود؛ جایی که مدعیان باید برای تثبیت جایگاه خود در رنکینگ جهانی و آغاز مسیر المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس مبارزه کنند.

بر همین اساس با تصمیم کادر فنی تیم ملی روز شنبه ۲۵ مردادماه، مرحله‌ای حساس و سرنوشت‌ساز از رقابت‌های انتخابی برگزار می‌شود؛ جایی که حدود ۱۰۰ تکواندوکار، از ملی‌پوشان با تجربه گرفته تا چهره‌های تازه‌نفس، برای تصاحب بلیت حضور در قهرمانی جهان چین و بازی‌های کشور‌های اسلامی ۲۰۲۵ عربستان سعودی روی شیاپ‌چانگ خواهند رفت.

این مسابقات، علاوه بر نفرات حاضر در اردو، دعوت‌شدگان مستقیم و منتخبین کادر فنی، پذیرای ۳۲ قهرمان استانی نیز هست که درخشش در رقابت‌های استانی، فرصت حضور در این آزمون بزرگ را برایشان به ارمغان آورده است. همچنین مدال‌آوران قهرمانی آسیا در مالزی نیز در این میدان انتخابی حاضر خواهند بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار