
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - مرکز عملیات اضطراری تایوان گزارش داد که در نتیجه طوفان پودول که تایوان را درنوردید، بیش از ۳۰ نفر زخمی و یک نفر مفقود شده است.
این آژانس اعلام کرد: "بیشترین تعداد قربانیان در تایتونگ و کائوسیونگ ثبت شده است که در هر کدام ۱۳ نفر وجود دارد. یک ماهیگیر مفقود شده و گمان میرود که به دریا کشیده شده باشد. باران شدید و بادهای شدید مانع جستجوی فرد مفقود شده است.
قطعی برق در این جزیره رخ داده است. طبق گزارش مرکز عملیات اضطراری مرکزی، بیش از ۱۳۰ هزارخانوار در طول طوفان دچار بی برقی شدند.
طبق اعلام اداره هواشناسی مرکزی جزیره، این طوفان از تایوان خارج شده و به سمت سرزمین اصلی چین در حرکت است.
هواشناسان گفتند که این طوفان باران شدید و بادهای طوفانی با سرعت ۴۳ متر در ثانیه و تندبادهایی با سرعت ۵۳ متر در ثانیه را به این جزیره آورده است. مدارس و ادارات دولتی در بیشتر مناطق جنوبی و شرقی تایوان تعطیل هستند.
منبع: تاس