سخنگوی دولت از نهایی شدن بسته حمایتی ویژه خبرنگاران شامل مسکن، معیشت و بیمه خبر داد و گفت: این مطالبه بحق جامعه رسانه‌ای به‌زودی محقق می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت روز پنجشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام از تدوین و اجرای بسته حمایتی جامع ویژه خبرنگاران شامل مسکن، معیشت و بیمه با پیگیری‌های مستقیم محمدرضا عارف معاون رئیس جمهور و سید عباس صالحی وزیر فرهنگ خبر داد و اعلام کرد: این مطالبه بحق جامعه رسانه‌ای به‌زودی محقق می‌شود.

وی اظهار کرد: این بسته حمایتی با تلاش و پیگیری جدی دکتر محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور و دکتر صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حال آماده‌سازی است و ان‌شاءالله به‌زودی جزئیات آن به صورت رسمی اعلام و اجرایی می‌شود.

وی افزود: جامعه رسانه‌ای کشور، به ویژه خبرنگاران استان‌ها، در سال‌های گذشته مطالبات به حق و روشنی را در حوزه معیشت و بیمه مطرح کرده‌اند که دولت خود را نسبت به تحقق آنها متعهد می‌داند.

مهاجرانی با اشاره به جایگاه ویژه خبرنگاران ایلام در پوشش رویداد عظیم اربعین حسینی گفت: خبرنگاران این استان، همزمان با روز خبرنگار، به دلیل حضور در میدان خدمت‌رسانی خبری اربعین، مراسم خاصی برگزار نکردند و اکنون نیز با تمام توان به انتقال صحنه‌های باشکوه این رویداد مشغول هستند.

سخنگوی دولت ضمن قدردانی از تلاش اصحاب رسانه در خط مقدم اطلاع‌رسانی اربعین، تأکید کرد: خبرنگاران نه‌تنها روایت‌گر واقعیت‌ها هستند، بلکه با وجدان کاری، صداقت و پایبندی به امانت‌داری خبری، سرمایه اجتماعی کشور را تقویت می‌کنند و حمایت از آنان، سرمایه‌گذاری واقعی برای پیشرفت ایران است.

 اربعین فرصتی بی‌بدیل برای رونق فرهنگی و اقتصادی ایلام است

سخنگوی دولت گفت: خدمت به زائران اربعین حسینی، نعمتی الهی است که خداوند به مردم این استان عطا کرده و باید با برنامه‌ریزی از مسیر عبور زائران، فرصت‌های ماندگار اقتصادی و اجتماعی برای مردم ایجاد شود.

وی با اشاره به نقش راهبردی این استان در تردد زائران اربعین حسینی اظهار کرد: حضور در استان زیبای ایلام که در مسیر ارتباطات و عبور میلیون‌ها زائر قرار دارد، مایه خوشحالی و افتخار است و به همه مسئولان و مردم پرتلاش استان خدا قوت می‌گویم.

وی افزود: خدمت به زائران، یکی از نعمت‌هایی است که خداوند متعال به مردم استان ایلام عطا کرده و امیدوارم با تلاش‌های مسئولان از این ظرفیت به عنوان گردشگری مذهبی برای افزایش درآمد و رونق اقتصادی استان استفاده شود.

مهاجرانی با بیان اینکه گردشگری مذهبی از مهم‌ترین گونه‌های گردشگری فرهنگی است، ادامه داد: این ظرفیت می‌تواند هم در ارتقای فرهنگی جامعه نقش‌آفرینی کند و هم به گسترش درآمد و اشتغال مردم کمک کند.

سخنگوی دولت، استان ایلام را استانی غنی از منابع خدادادی، با طبیعتی جذاب و مردمی نجیب و متعهد توصیف کرد و گفت: مردم ایلام در طول هشت سال دفاع مقدس نشان دادند که پای کار کشور و نظام هستند و در سال‌های اخیر نیز با تدبیر مقام معظم رهبری و احیای سنت باشکوه پیاده‌روی اربعین، خوش درخشیده‌اند.

وی تصریح کرد: شوخی نیست که یک شهر کوچک مانند مهران بتواند در سال‌های متوالی از چندین برابر جمعیت خود پذیرایی کند و این مهم، به لطف خداوند با کمترین آسیب و بیشترین کیفیت در ایلام انجام شده است.

مهاجرانی با قدردانی از تلاش‌های متولیان امر در استان گفت: به برکت نام اباعبدالله الحسین (ع)، ایلام می‌تواند همچون سایر استان‌های کشور روزبه‌روز پربارتر، سربلندتر و منشأ خیر و برکت برای نظام جمهوری اسلامی باشد و این مسیر با همت مدیران و مردم شریف استان ادامه یابد.

سخنگوی دولت یادآور شد: از زحمات همه عزیزانی که تحت هدایت و فرماندهی مسئولان استان تلاش می‌کنند صمیمانه تشکر می‌کنم، چرا که خدمت به زائران توفیقی است که همه ما آرزوی آن را داریم و سلامتی و عاقبت بخیری برای همه خادمان حسینی مسالت می‌نمایم.

سخنگوی دولت، صبح امروز (پنجشنبه) با هدف بازدید از مرز بین‌المللی مهران و ارزیابی وضعیت بازگشت زائران اربعین وارد فرودگاه ایلام شد.

مهاجرانی در بدو ورود به فرودگاه ایلام از سوی استاندار و جمعی از مسئولان استان مورد استقبال قرار گرفت و برنامه کاری خود را با دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام‌جمعه ایلام آغاز خواهد کرد.

بازدید میدانی از پایانه مسافری برکت در نقطه صفر مرزی، بررسی زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های مرز مهران و ارزیابی روند خدمات‌رسانی به زائران از جمله اهداف این سفر است.

سخنگوی دولت همچنین در مسیر ایلام به مهران، محور اصلی تردد زائران اربعین، از چند موکب و ایستگاه خدماتی بازدید می‌کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۲
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۱:۳۳ ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
یعنی الان مهمترین مشکل رو شما خبر نگارا ی عزیز دارید دارن ؟
این مسخره بازی ها رو در میارن تا تو این اوضاع نا بسامان شما پیگیر مطالبات مردم از دولت نباشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۱ ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
مگه خبر نگار با بقیه مردم چه فرقی نیکنند؟ بسته بسته راه انداختین صنفی های گرون فرش هم بسته گذاشتین نکه خیلی ارزونه همه جی هرچی میخری گرون تر ازقبل شده حالا بسته خبرنگار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۱ ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
حمایت از گروه خاص ممنوع

حمایت از کل مردم وظیفه دولت ولا غیر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۰ ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
خبرنگاران عزیز اینا میخوان شما رو نمک گیر کنن تا دست از سرشون بر دارین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۶ ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
جنابعالی که زمانی همکار ما بودید چرا حقوق شما ۷۲ میلیون شده اما حقوق ما زیر ۲۰ میلیون و زیر خط فقر مانده عدالت را کجا باید پیدا کرد؟
Switzerland
ناشناس
۱۱:۴۱ ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
۲۰ میلیون هم زیادی هست برای تو و امثال تو . حق تو و امثال تو باید حقوقشان ۵ میلیون باشه .