حماس در بیانیه‌ای حملات شدید اسرائیل به محله‌های غزه که با هدف نابودی آن صورت می‌گیرد را محکوم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - حماس «تخریب سیستماتیک» شهر غزه و حمله به کرانه باختری را محکوم کرد و گفت حدود یک هفته است که ارتش رژیم اسرائیل به شدت محله‌های شرقی و جنوبی شهر غزه، به ویژه زیتون را مورد حمله قرار می‌دهد.

این جنبش در بیانیه‌ای اعلام کرد که رژیم تروریستی اسرائیل با استفاده از هواپیما‌های جنگی، توپخانه و ربات‌های انفجاری، دست به «تخریب سیستماتیک منطقه» زده و آن را به عنوان بخشی از جنگ وحشیانه با هدف نابودی نوار غزه انجام می‌دهد.

حماس همچنین بیانیه‌ای از محمود مرداوی، مقام ارشد خود را به اشتراک گذاشت که گفته بود ارتش رژیم اسرائیل و شهرک‌نشینان خشونت‌طلب «با حملات خود در سراسر کرانه باختری اشغالی، در این امر که جلوی دفاع مردم از سرزمین خود را بگیرند، موفق نخواهند شد».

او گفت که «سیاست آوارگی از طریق حملات تروریستی شهرک‌نشینان که شهر‌ها و روستا‌های فلسطینی در کرانه باختری را هدف قرار می‌دهند، شکست خواهد خورد».

منبع: الجزیره

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار