رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهیدرجایی سال ۱۴۰۴ خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - رضا محمدی ضمن عرض تبریک به پذیرفته‌شدگان آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو- معلم در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴، گفت: اسامی پذیرفته‌شدگان در سامانه جامع آزمون سراسری به نشانی my.sanjesh.org قابل مشاهده است.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: گزینش نهایی متقاضیان توسط سازمان سنجش آموزش کشور در سال ۱۴۰۴ با معیار‌های نمره آزمون اختصاصی تربیت معلم شامل آزمون سراسری و آزمون اختصاصی تربیت معلم، نمره سوابق تحصیلی، نمره ارزیابی شایستگی معلمی انجام شده و میزان تاثیر نمرات و امتیازات در نتیجه نهایی سنجش و پذیرش دانشجو - معلم در سال ۱۴۰۴ مطابق با توضیحات مندرج در دفترچه انتخاب رشته صورت گرفته است.

وی افزود: پذیرفته‌شدگان لازم است از ۵ شهریور ماه برای اطلاع از زمان و نحوه ثبت‌نام به درگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه فرهنگیان به نشانی https://cfu.ac.ir یا دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به نشانی https://www.sru.ac.ir مراجعه و با توجه به مفاد اطلاعیه منتشر شده اقدام نمایند. 

 محمدی در مورد متقاضیانی که در کارنامه اعلام نتایج آنان کد ۵ درج شده است، گفت: این دسته از متقاضیان از تاریخ ۱۱ شهریور تا ۱۰ آبان می‌توانند برای ارائه درخواست تجدید نظر و بررسی مجدد صلاحیت‌های عمومی خود به هسته گزینش اداره کل آموزش و پرورش استان بومی مراجعه و نسبت به تکمیل فرم درخواست تجدید نظر اول اقدام نمایند. پس از این تاریخ امکان دریافت درخواست تجدید نظر و بررسی پرونده متقاضیان مذکور بر اساس ضوابط و مقررات مربوط وجود ندارد.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور ادامه داد: برای پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون اختصاصی ویژه دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهیدرجایی کارنامه ملاک عمل به منظور انتخاب رشته در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ صادر نخواهد شد بنابراین افرادی که تمایل به ثبت‌نام و ادامه تحصیل در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهیدرجایی ندارند، می‌توانند از تاریخ ۲۷ مرداد تا تاریخ ۲۹ مرداد با مراجعه به حساب کاربری خود در سامانه جامع آزمون سراسری قسمت «درخواست انصراف از قبولی نهایی فرهنگیان»، درخواست انصراف از قبولی در دانشگاه‌های فوق را ثبت نمایند تا اجازه انتخاب رشته در آزمون سراسری به آنها داده شود. یادآوری می‌نماید متقاضیانی که صرفاً متقاضی آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهیدرجایی بوده‌اند و در این آزمون پذیرفته شده و در نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ شرکت نکرده‌اند مشمول این موضوع نخواهند شد.

 محمدی در پایان به متقاضیان توصیه کرد اطلاعیه منتشر شده در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور را به دقت مطالعه کنند و برابر مفاد اطلاعیه جهت طی مراحل ثبت نام در دانشگاه و تشکیل پرونده استخدامی و یا انصراف از تحصیل در دانشگاه‌های مذکور و ثبت آن در درگاه سازمان سنجش اقدام نمایند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۱۵:۳۴ ۲۷ مرداد ۱۴۰۴
اگر میخواهید مملکت ساخته بشه آموزش و پرورش رو بسازید،برای نابودی یک ملت همین خراب کردن آموزش و پرورش کافیه،متاسفانه آدم های از همه جا رونده و مونده میان معلم میشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۲ ۲۷ مرداد ۱۴۰۴
نیروی خوب و با انگیزه جذب کنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۱ ۲۷ مرداد ۱۴۰۴
ای بابا ،دانشگاه فرهنگیان همه چیز شده سهمیه و پارتی بازی ،اکثر دانشجومعلمان بخاطر شهریه ای که میدن اومدن معلمی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۹ ۲۷ مرداد ۱۴۰۴
سطح سواد و مهارت نیروهای جدالورود به آموزش و پرورش که همان خروجی دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی باشند خیلی خیلی افت کرده ،بعنوان یک مدیر که بالای ۳۰ سال سابقه ی خدمت دارم از مسئولان مربوط خواهش میکنم در جذب دانشجو معلمان بیشتر دقت کنند،نیروهای جدید نه کلاس رو میتونن اداره کنن و توانایی انتقال مطالب و تدریس رو ندارن،تعدادی هم اصلاً انگیزه ندارن،الان نیروهای خوب و باسواد و با تجربه دارن بازنشسته میشن و جاهاشون با نیروهای بی کیفیت پر میشه، یه مقدار هم سهمیه ها کار رو خراب کرده،بچه های مردم امانتن دست آموزش و پرورش .
آخرین اخبار