رجبی مشهدی گفت: خوشبختانه ما از اوج بار برق عبور کرده‌ایم، هرچند که این روز‌ها با ورود سامانه گرم به کشور، مصرف برق به طور قابل ملاحظه‌ای افزایش یافته و میزان تقاضا نیز بالا رفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر، در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: خوشبختانه ما از اوج بار برق عبور کرده‌ایم، هرچند که این روز‌ها با ورود سامانه گرم به کشور، مصرف برق به طور قابل ملاحظه‌ای افزایش یافته و میزان تقاضا نیز بالا رفته است. اما باید اشاره کنم که اوج مصرف امسال به عدد ۷۷ هزار و ۵۰۰ مگاوات بیشتر نخواهد شد.

وی افزود: متأسفانه به دلیل خشکسالی، نیروگاه‌های برق آبی روند کاهش تولید را تجربه کرده‌اند و بخش عمده‌ای از ظرفیت تولید این نیروگاه‌ها را از دست داده‌ایم. بنابراین، لازم است که هموطنان عزیز، به ویژه مشترکان بزرگ، همکاری لازم را با صنعت برق داشته باشند.

رجبی مشهدی در ادامه در پاسخ به این پرسش که یک ماه آینده، خاموشی‌ها ادامه‌دار خواهد بود؟ گفت: این موضوع به دمای حاکم در کشور و موج گرما بستگی دارد. پیش‌بینی می‌کنیم که این وضعیت تا حدود نیمه شهریورماه ادامه داشته باشد، اما قطعاً از نیمه دوم شهریورماه وضعیت بهتری خواهیم داشت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار