رئیس جمهور سوریه برای دوره انتقالی، قصد دارد انتخابات شورای خلق (پارلمان تک مجلسی) را به دلیل اوضاع این کشور به تعویق بیندازد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - شبکه تلویزیونی العربیه به نقل از منابعی در دولت انتقالی گزارش داد که ابومحمد الجولانی، رئیس جمهور سوریه برای دوره انتقالی، قصد دارد انتخابات شورای خلق (پارلمان تک مجلسی) را به دلیل آنچه اوضاع این کشور خوانده شده به تعویق بیندازد.

العربیه گفت که الجولانی تصویب منشور شورای خلق را به تعویق انداخته است و انتظار می‌رود "انتخابات پارلمانی که قرار است ۱۵ تا ۲۰ سپتامبر (۲۴ تا ۲۹ شهریور) برگزار شود را به تعویق بیندازد. "

این منابع گفتند که این اقدامات مربوط به "رویداد‌های منطقه سویدا در جنوب شرقی دمشق و همچنین اختلافات با [ائتلاف کردها] نیرو‌های دموکراتیک سوریه (SDF) است که منطقه قابل توجهی را در شمال شرقی سوریه کنترل می‌کنند. "

دولت موقت در ۲۹ ژانویه شورای خلق سوریه را منحل کرد. در ۱۳ ژوئن، الجولانی کمیته عالی انتخابات شورا را تأسیس کرد. در پایان ماه ژوئیه، این کمیته پیش‌نویس نهایی سیستم انتخاباتی برای تشکیل دوره جدید پارلمان را تهیه کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۸ ۲۹ مرداد ۱۴۰۴
جولانی خود ش را شاه سوریه میکنذ
آخرین اخبار