وزیر جنگ اسرائیل از باقی ماندن ارتش این رژیم در سمت سوری جبل الشیخ در بلندی های جولان سوریه خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - «اسرائیل کاتز»، وزیر جنگ اسرائیل، روز سه‌شنبه اعلام کرد که نیرو‌های ارتش اسرائیل (IDF) در موضع خود در سمت سوری کوه حرمون (جبل الشیخ به سوری) باقی خواهند ماند.

کاتز در حساب کاربری خود در ایکس نوشت: «ارتش اسرائیل در قله کوه حرمون و در منطقه امنیتی لازم برای محافظت از سکونتگاه‌های جولان و جلیل در برابر تهدید‌هایی که از سمت سوریه وجود دارد، باقی خواهد ماند. این درس اصلی از رویداد‌های هفتم اکتبر است.» او افزود که اسرائیل «به محافظت از دروزی‌های سوریه نیز ادامه خواهد داد.»

در همین حال، «محمد الجولانی»، رئیس‌جمهور موقت سوریه، پیش از این اعلام کرده بود که دولت این کشور در مورد یک توافق امنیتی با اسرائیل در مذاکرات «پیشرفته» به سر می‌برد.

منبع: العربیه انگلیسی

برچسب ها: ارتش اسرائیل ، سوریه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
فرهاد
۱۳:۱۶ ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
از کشور عراق می خواهیم به مدت 2 الی 3 ماه، امکاناتی نظیر: آب؛برق؛ گاز؛تلفن؛سوخت، پایگاه های نظامی آمریکا واقع در عین الاسد، پایگاه حریر اربیل و دیگر پایگاه ها را قطع کند و آمریکا رامجبور کنند خاک عراق را ترک کند.
آخرین اخبار